[Michael Kohn] ολοκληρώθηκε μόνο περίπου το ήμισυ του τι ξεκίνησε, ωστόσο εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο διακόπτης τηλεοπτικών καναλιών του από ένα ChromeBook αποδείχθηκε ωραία. Κατά την εκκίνηση της εργασίας επιθυμούσε να συμπεριλάβει ένα πλέγμα της καταχώρισης για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να επιλέξει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ωστόσο αποφάσισε ότι η απόξεση των δεδομένων ήταν τόσο καλή δουλειά για αυτό το γύρο.

Το ChromeBook δεν περιλαμβάνει έναν πομπό IR έτσι ανέπτυξε ένα χρησιμοποιώντας ένα τσιπ MSP430. Είχε προηγουμένως αναπτύξει ένα πομπό bit γύρω από ένα τσιπ AVR καθώς και εκπλήσσεται να ανακαλύψει ότι ο εσωτερικός ταλαντωτής σε αυτό ήταν μάλλον λίγο ακριβέστερος από ό, τι στο MSP430. Ο χρόνος είναι οτιδήποτε με τα κωδικοποιημένα σήματα του Μάντσεστερ που χρησιμοποιούνται για τα τηλεχειριστήρια IR, ώστε να χρησιμοποιήσει το παλμογράφο του για να συντονίσει το DCO όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

Η εφαρμογή που εμφανίζεται στην οθόνη γράφτηκε στο JavaScript. Η Google δημοσίευσε κάποιο τύπο κωδικού για τη χρήση του RS232 με τον υπολογιστή. [Michael] χρησιμοποίησε αυτόν τον πόρο για την παροχή επικοινωνιών μεταξύ του υπολογιστή καθώς και του μικροελεγκτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *