[Niko1499] είχε ένα σχέδιο. Έχει κατασκευάσει έναν δροσερό ελεγκτή υλικού για το παιχνίδι Kerbal Space Program (KSP). Έχει πολύ θετική αντίδραση σε αυτό και επέλεξε να σχηματίσει μια εταιρεία για να τα παράγει. Όμως, πολλοί άνθρωποι έχουν ανακαλύψει, όμως, αυτό είναι απλούστερο που είπε παρά να γίνει, και η προγραμματισμένη εταιρεία μειώθηκε από τους στόχους της. Ωστόσο, [Niko1499] έχει πάρει τον ελεγκτή του και τεκμηριώθηκε πολλά για την κατασκευή του, συμπεριλαμβανομένης ορισμένης από τη διαδικασία που συνήθιζε να φτάσει εκεί.

Εάν δεν το έχετε τρέξει πριν, το ΚΓΠ είναι ένα είδος μισού προσομοιωτή, το μισό παιχνίδι. Παίρνετε τη διοίκηση ενός αλλοδαπού χώρου και να το αναπτύξετε, να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε αποστολές, και ούτω καθεξής. Η προσομοίωση της φυσικής είναι αρκετά ρεαλιστική και το παιχνίδι έχει ένα μεγάλο που ακολουθεί.

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες, σκεφτήκαμε ότι ήταν ένας παλιός εκπαιδευτής Heathkit, και – πράγματι – η περίπτωση είναι από ένα παλιό Heathkit. Ωστόσο, ο πίνακας είναι κομμένος με λέιζερ και το λογισμικό βασίζεται στο Arduino. [Niko1499] Καλύπτει μερικές διαφορετικές μεθόδους αφαίρεσης του Arduino Control το παιχνίδι με την εξομοίωση ενός joystick, ένα πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιώντας κάποιο λογισμικό για να πάρει σειριακά δεδομένα και να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το παιχνίδι.

Το έργο δεν είναι αρκετά ακριβές πώς, αν και προσφέρει ένα νομοσχέδιο και το λογισμικό. Ωστόσο, σίγουρα θα θέλετε να προσαρμόσετε τη διάταξη για να ταιριάζει στην περίπτωσή σας και τις προτιμήσεις σας ούτως ή άλλως.

Είμαστε πάντα έκπληκτοι δεν βλέπουμε πολύ πιο αφιερωμένους πίνακες ελέγχου υλικού για δημοφιλές λογισμικό όπως το GIMP (ή το Photoshop) ή την επεξεργασία βίντεο. Η είσοδος του ποντικιού και του πληκτρολογίου είναι αρκετά εύκολη και έχει αφιερωμένα κουμπιά για κοινές λειτουργίες θα μπορούσαν να είναι αρκετά παραγωγικές αν το σχεδιάσετε σωστά.

Έχουμε, ωστόσο, έναν αριθμό ελεγκτών για το KSP για αρκετό καιρό. Φυσικά, ο καθένας έχει τη δική τους να πάρει ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να μοιάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *