Το ZTE Blade S6 είναι μάλλον ένα παλιό τηλέφωνο τώρα καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο τρίμηνο του 2015. Το gadget περιλαμβάνει μια δέσμη ωραίων ταπετσαριών που δεν μπορούσαμε να μοιραστούμε στο Droidviews ακόμα. Αν σας αρέσουν οι ταπετσαρίες του ZTE Blade S6, καθώς θέλετε να τις κατεβάσετε, εδώ είναι.

Στο μέτωπο υλικού, το ZTE Blade S6 διαθέτει οθόνη LCD 5,0 ιντσών, Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 Octa-Core Processor, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερική αποθήκευση, υποδοχή κάρτας microSD που υποστηρίζει μέχρι 64 GB, 13 MP shooter Η κύρια κάμερα, 5 MP στο μπροστινό μέρος, καθώς και μια μπαταρία 2400 mAh που δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Αν και η ανάλυση της οθόνης του τηλεφώνου είναι HD, οι ταπετσαρίες που έχουμε εδώ είναι σε πλήρη υψηλής ποιότητας HD με ανάλυση 1080 x 1920 PX.

Για να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες μεμονωμένα, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στις ταπετσαρίες που θέλετε να κατεβάσετε, επιλέξτε ‘Ανοίξτε το σύνδεσμο σε μια νέα επιλογή καρτέλας’ καθώς και να τα αποθηκεύσετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να το συνολικά ταπετσαρία αποθεμάτων από το ZTE Blade S6, έχουμε επίσης μεταφορτώσει τα στο Mega καθώς και στο Google Drive. Μπορείτε να ανακαλύψετε τους συνδέσμους λήψης στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

Κατεβάστε ταπετσαρίες ZTE Blade S6
Zte-blade-s6-stock-wallpapers.zip | Σύνδεσμος καθρέφτη

Συνιστάται για εσένα:

Huawei Honor Note 8 Wallpapers Stock (QHD)

Ταπετσαρίες αποθεμάτων Oppo R9s

Huawei Honor Note 8 Wallpapers Stock (QHD)

Huawei MediaPad M3 Ταπετσαρίες αποθεμάτων (QHD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *