Όπως λένε, η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που είναι πάντα μαζί σας στην τσέπη. Εκτός από αυτό είναι ιδιαίτερα αληθινό για το iPhone, καθώς το iPhone ήταν η κάμερα όχι μόνο των τυπικών Joes, ωστόσο, επίσης και επαγγελματίες φωτογράφοι.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το iPhone έχει ξεπεράσει την πιο εξέχουσα λίστα φωτογραφικών μηχανών της Flickr για πολλά χρόνια στη σειρά τώρα.

Δεδομένου ότι το iPhone είναι τόσο εμφανές καθώς και συνήθως χρησιμοποιείται για την καθημερινή φωτογραφία, το δίλημμα για τα άτομα του είναι ακριβώς πώς να κάνουν τις εικόνες να φαίνονται ακόμα καλύτερες; Αυτό είναι όπου τα προγράμματα φωτογραφίας στο Διαδίκτυο έρχονται.

Σήμερα εξετάζουμε μια τέτοια επιλογή που έρχεται με την ευγένεια της σχολής φωτογραφίας iPhone, παρέχοντας διαφορετικά διαφορετικά προγράμματα για να ενισχύσει το κινητό σας παιχνίδι φωτογραφίας.

Το iPhone Photography Institution δηλώνει ότι σας επηρεάζει για να βεβαιωθείτε ότι θα βγείτε καθώς και για να πυροβολήσετε, θα σας ενημερώσουν για το τι μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός της φωτογραφικής μηχανής σας, όπως δεν μπορεί να κάνει, όλα ενώ σας διασκεδάζει για να κρατάτε τα πάντα διασκεδαστικά καθώς και αβίαστα.

Τα προγράμματα που προσφέρονται από το iPhone Photography Institution είναι τα εξής:

ίδρυμα φωτογραφίας iPhone στα μαθήματα Διαδικτύου

Ακαδημία εικόνων iPhone

Ακαδημία επεξεργασίας iPhone

Ισχυρία τοπίο

Καταγράψτε τα όλα

Ακαδημία τέχνης iPhone

Masters iPhone

Μάστερ ψηφιακής κάμερας

Συντομεύσεις φωτογραφιών

Επεξεργασία Lightroom Mastery

Μόλις ενδείξεις στον προσωπικό σας λογαριασμό, μπορείτε να δείτε τα προαναφερθέντα προγράμματα για να επιλέξετε από, με το καθένα να χωρίζεται σε διαφορετικές διαφορετικές ενότητες για απλό σχεδιασμό καθώς και ανάγνωση, έχοντας λεπτομερείς οδηγούς βίντεο εκτός από γραπτά μαθήματα.

Κάθε πρόγραμμα έχει επίσης αφιερωμένα τμήματα για σημειώσεις καθώς και σχόλια όπου μπορείτε να δείτε τι άλλα άτομα που λαμβάνουν το πρόγραμμα μιλούν για το Associated με την ίδια πορεία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε πρόγραμμα πηγαίνει σε εξαιρετικά λεπτομέρειες καθώς και αυτό έχει ένα κόστος που συνδέεται με αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε κάθε πρόγραμμα μεμονωμένα ανάλογα με το ποια σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Το κόστος των προγραμμάτων ποικιλία από $ 99 έως και $ 299 ανάλογα με το ποια επιλέγετε να πάτε. Λάβετε υπόψη ότι αυτά είναι μειωμένα έξοδα ως μέρος του τεράστιου επιτοκίου έκπτωσης 80% που λειτουργεί η επιχείρηση για περιορισμένο χρόνο. Αυτά τα προγράμματα αξίζουν πολύ περισσότερο, ώστε αυτά τα έξοδα να φαίνονται δικαιολογημένα. Υπάρχει επίσης η επιλογή να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα για δόση 3 μηνών εάν επιθυμείτε.

Το μόνο πράγμα που θέλουμε ήταν ήταν ένα σχέδιο μέλους όπου θα μπορούσατε να πληρώσετε μια μικρή χρέωση καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα, εφόσον είχατε συνδρομή. Ίσως αυτό είναι κάτι που θα προστεθεί στο μέλλον.

Συνολικά, η σχολή φωτογραφίας iPhone στα προγράμματα του Διαδικτύου αξίζει να εισέλθει αν είστε ενθουσιώδης φωτογραφία, είτε pro είτε casual, καθώς και θέλετε να αυξήσετε το παιχνίδι της κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιεί μόνο το iPhone.

Ακαδημία εικόνων iPhone

Ποιος είναι αυτό ακριβώς;

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο μάθημα της Ακαδημίας Εικόνας iPhone. Αυτό το πρόγραμμα είναι κυρίως για όσους θέλουν να τραβήξουν τις πιο σημαντικές φωτογραφίες με το τηλέφωνό τους. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να βγάζει γρήγορα το τηλέφωνο από την τσέπη για να πυροβολήσει ενδιαφέρουσες ή μια φορά στη ζωή, όπως τα πρώτα βήματα ενός μωρού ή ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα όταν βγαίνετε για μια βόλτα, είναι σημαντικό εσείς Κατανοήστε ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσετε καλά. Αυτό είναι ακριβώς όπου έρχεται το πρόγραμμα “Iphone Picture Academy”. Το πρόγραμμα πηγαίνει σε λεπτομέρειες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας σε κάθε φανταστική κατάσταση, από πορτρέτα έως καταρράκτες.

Περιεχόμενα μαθήματος:

1. Οι βασικές αρχές της κάμερας iPhone (8 μαθήματα, 105 λεπτά)
2. Επιπλέον χαρακτηριστικά κάμερας iPhone (8 μαθήματα, 113 λεπτά)
3. Οι αρχές της φανταστικής φωτογραφίας (8 λ., Περίπου 130m)
4. Καινοτόμες μεθόδους φωτογραφίας iPhone (8 λ., Περίπου 114m)
5. Τυπικά σενάρια φωτογραφίας iPhone (11 λίτρα, περίπου 159m)
6. Μπόνους: Ακριβώς πώς να προστατεύσετε την υψηλή ποιότητα των εικόνων σας (5 λ., Περίπου 55m)
7. Μπόνους: κόλπα για τη διαχείριση μιας μεγάλης βιβλιοθήκης εικόνων (5 λίτρα, περίπου 70μ)
8. Ανάλυση εικόνων (7 βίντεο, περίπου 8 ώρες)

Αξίζει?

Σκεφτείτε το πρόγραμμα IPhone Picture Academy ως ένα σχεδιασμένο ιδιαίτερα προς τους αρχάριους. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, το οποίο συνολικά είναι περίπου 20 ώρες, θα ανακαλύψετε θεμελιώδεις αρχές σχετικά με τον φακό της κάμερας του iPhone, το φως, τη σύνθεση εικόνων, τις τεχνικές λήψης, την επεξεργασία καθώς και περισσότερο.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 μονάδες, καθένα από τα οποία καλύπτει διαφορετικά διαφορετικά αρχάριους φωτογραφίας που σχετίζονται με θέματα με φανταστικές λεπτομέρειες. Εκτός από τα 5 πρωτογενή μοντέλα, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει επίσης 3 επιπλέον μονάδες προσφοράς μπόνους που καλύπτουν θέματα όπως η διατήρηση της ποιότητας των εικόνων, η διαχείριση της μεγάλης βιβλιοθήκης εικόνων, καθώς και η ανάλυση εικόνων.

Για ό, τι προσφέρει αυτό το πρόγραμμα, καθώς και παρείχε την τιμή του, στην άποψή μας αξίζει να εισέλθει. Θα αυξήσει εντελώς το παιχνίδι φωτογραφίας iPhone σε ένα εντελώς νέο Levnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *