το 1979, [Nolan Bushnell] κυκλοφόρησε τους αστεροειδείς στον κόσμο. Τώρα, παίζει το παιχνίδι και πάλι, μόνο αυτή τη φορά γύρω με τη βοήθεια ενός προβολέα λέιζερ καθώς και ένα κιβώτιο που μετατρέπει κάθε άτομο που κάθεται σε ένα σκαμνί – σε αυτή την κατάσταση [Nolan] τον εαυτό του – στον προτιμώμενο διαστημόπλοιο του καθενός. Είναι μια δουλειά για το βαρύ καρναβάλι ατμού, μια δουλειά από το [Brent Bushnell] καθώς και [Eric Gradman] που πραγματικά ελπίζει να φέρει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό καρναβάλι στην πόλη σας.

Το Reimaged Asteroids Game παρήχθη με έναν προβολέα λέιζερ για την προβολή των αστεροειδών καθώς και το πλοίο σε ένα πάτωμα. Ένα Kinect παρακολουθεί το άτομο που κάθεται καθώς και το κύλινδρο σε ένα σκαμνί ενώ ένα σοφό τηλέφωνο είναι το κουμπί “Fire ‘Fire” του τριγωνικού διαστημάτων. Το παιχνίδι παίζεται σε ένα Arena 150 τετραγωνικών ποδιών, καθώς μπορεί να είναι σε θέση να βάλει οποιοδήποτε άτομο πίσω από το πιλοτήριο ενός τριγώνου εξόρυξης αστεροειδών.

[Brent] καθώς και [Eric] ελπίζουμε να φέρει το βαρύ καρναβάλι ατμού τους στο LA καθώς και το Σαν Φρανσίσκο την επόμενη άνοιξη, ωστόσο αν ξεπεράσουν τους στόχους της χρηματοδότησης, μπορεί να πεισθούν να φέρουν την εκπομπή τους ανατολικά του Μισισιπή. Θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε κρύβοντας πίσω από το σκορ όπως οι αρχικοί αστεροειδείς καθώς και σπαταλούν πολλές ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *