Το Amazon πωλεί τώρα το τελευταίο και το μεγαλύτερο iPad Mini της Apple για μόλις 399,99 $ και δεν χρειάζεται καν να επιλέξετε ένα χρώμα που δεν σας αρέσει Πάρτε το. Και οι τέσσερις επιλογές χρώματος είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της γραφής, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην εμφάνισή σας.

Η Amazon θα πωλούσε κανονικά το iPad Mini για περίπου $ 500, καθιστώντας αυτό μια συμφωνία που αξίζει 20% και $ 100 από αυτή την αρχική ζητούμενη τιμή. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να πάρετε αυτή την τιμή. Απλά τοποθετήστε μια παραγγελία όπως θα κάνατε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν και το νέο σας iPad Mini θα είναι μαζί σας σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχουν κουπόνια στην σελίδα, χωρίς κωδικούς έκπτωσης. Μόνο ένα παζάρι iPad Mini.

Αγορά: 2021 Apple iPad Mini (Wi-Fi, 64GB) από το Amazon: $ 399.99 | Αρχική τιμή: 500 $

Διατίθεται σε μωβ, αστέρι, ροζ και γκρι χώρο
Στερεοφωνικά ηχεία τοπίου
Μείνετε συνδεδεμένοι με το Ultrafast Wi-Fi 6
Έως 10 ώρες ζωής της μπαταρίας
Σύνδεση USB-C για φόρτιση και αξεσουάρ
Λειτουργεί με μολύβι μήλου (2η γενιά)

Κατά τη στιγμή της γραφής, το iPad Mini έχει περισσότερες από 5.600 κριτικές στο Amazon με συνδυασμένη βαθμολογία 4,8 αστέρων από πιθανές πέντε. Είναι ένα εξαιρετικό σκορ και είναι μια ένδειξη για το πόσο δημοφιλές είναι αυτό το μικρό δισκίο. Διαθέτοντας οθόνη υγρού αμφιβληστροειδούς 8,3 ιντσών με υποστήριξη για πραγματικό τόνο και ευρύ χρώμα, φαίνεται ακόμη και μεγάλη.

Στο εσωτερικό θα βρείτε το τσιπ Apple A15 με νευρωνικό κινητήρα, ενώ η Touch ID, μια κάμερα 12 megapixel selfie και μια κάμερα 12 megapixel είναι στο εξωτερικό.

Δεν γνωρίζουμε πότε η Amazon σκοπεύει να καλέσει χρόνο σε αυτήν την ειδική συμφωνία, οπότε τοποθετήστε μια παραγγελία το συντομότερο δυνατόν, αν θέλετε να τσάνετε αυτή τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε:

Λήψη: iOS 16.1 Το Beta 4 κυκλοφόρησε ως δημόσια εκτόξευση

Πώς να διορθώσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας [Οδηγός] [Οδηγός]

Jailbreak ios 16.0.2 στην ενημέρωση κατάστασης iPhone και iPad

iOS 16 Συμβατό και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod touch συσκευές

iOS 16 Κρυμμένα χαρακτηριστικά: 100+ Αλλαγές Η Apple δεν μας είπε

Λήψη: iOS 16.0.2 Αρχείο προφίλ OTA, κυκλοφορούν οι σύνδεσμοι IPSW

Κατεβάστε το iOS 16 τελικούς συνδέσμους IPSW και εγκαταστήστε το iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, την Google, την Apple και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *