[HASEEB] Αποτυχία της δοκιμής Marshmallow ως παιδί. Δεν έχει αυτοέλεγχο. Χαίρνει πολύ χρόνο στο Reddit. Υπάρχει μια λύση σε αυτό το ζήτημα – απλά κλειδώστε τον εαυτό σας από το λογαριασμό σας. Η διαδικασία είναι απλή, καθώς και το μόνο που απαίτησείτε να κάνετε είναι να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάτι τυχαίο, τροποποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επούλωσης, καθώς και να κάνετε κλικ στο κουμπί Υποβολή. Στην αναλαμπή ενός ματιού, όλα τα φανταστικά σας σημεία web εξαφανίζονται.

Αυτός είναι ο εγγυημένος τρόπος να σταματήσετε την Reddit. Ωστόσο, [haseeb] επιθυμούσε να κρατήσει σε αυτά τα μαγικά σημεία ιστού σε περίπτωση που κατέληξαν να αξίζει κάτι. Αυτό οδήγησε σε πολύ πιο μπαρόκ λύση. Ανακάλυψε μια υπηρεσία που θα τον στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεταγενέστερη ημερομηνία, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό του που περιέχει έναν τυχαίο κωδικό πρόσβασης, καθώς και να σταματήσει προσωρινά το reddit. Μέχρι να παραδοθεί αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ήταν επίσημα από το Reddit. Όταν ελήφθη αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η αποτελεσματικότητα θα σταματήσει.

Λίγα χρόνια περνούν, καθώς και [haseeb] είχε πολύ καιρό να σκοτώσει τη νέα του δουλειά. Αποφάσισε να εγκρίνει τον παλιό του κωδικό πρόσβασης, μόνο για να βρει τον εαυτό του έξω από το reddit λογαριασμό του μέχρι το 2018. Αυτό που συμμορφώθηκε με την εξαίρεση μιας ασφάλειας ενός «ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το μέλλον», καθώς και ένα φανταστικό παράδειγμα ακριβώς Πόση προσπάθεια θα αφιερώσει ένα άτομο σε μια ζωή άμεσης ικανοποίησης.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορά το LetterMelater, ένας ιστότοπος που θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιο αυθαίρετο σημείο στο μέλλον. Μπορείτε να κρύψετε το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον εαυτό σας, καθιστώντας αυτό μια σχετικά μεγάλη λύση του τι κάνει [haseeb]. Ήταν ακόμα κλειδωμένο από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, όμως, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι άνθρωποι που τρέχουν γραπτό φαινόταν παράλογο. Η ντοπαμίνη είναι διασκεδαστική, όμως, καθώς και το [haseeb] τελικά ανακάλυψε έναν εναλλακτικό συνεργάτη. Αυτός ο ιστότοπος ευδοκιμεί το σώμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αναζήτηση. Αυτό είναι υπέροχο, αφού το σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλει αυτό το site που θα στείλει [HASEEB] το 2018 περιείχε το reddit κωδικό πρόσβασης καθώς και μόνο τον κωδικό πρόσβασής του. Με λίγο κομμάτι κώδικα, μπορεί να εκτελέσει ερωτήματα υποτίμησης σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν μπορεί να διαβάσει. Τώρα, η εξαγωγή του κωδικού πρόσβασης είναι μόνο ένα πολύ το πρώτο έτος CS CS Homework.

Σε αυτό το σημείο, το μόνο πράγμα [haseeb] κατανοεί ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι ότι είναι μια μακρά σειρά τυχαίων χαρακτήρων που πιθανώς δεν περιλαμβάνουν κεφαλαία χαρακτήρες. Αυτοί είναι 26 πιθανοί χαρακτήρες, 10 πιθανούς αριθμούς, καθώς και μια τράπεζα χαρακτήρων που μπορεί να προσδιοριστεί με την περιήγηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός χαρακτήρα του κάθε φορά. [Haseeb] είναι ουσιαστικά παίζοντας hangman εναντίον του πρώην εαυτού του εδώ.

Αφού υπολογίζεστε ένα API για το LetterMelater, [HASEEB] που κτυπήθηκε ένα γρήγορο κομμάτι κώδικα που ανακαλύπτει τον κωδικό πρόσβασης με την περιήγηση των υποστρωμάτων. Είναι πανέμορφο καθώς και αναδρομικό, αν και το σπάστηκε να ανακαλύψει ένα επίθημα του κωδικού πρόσβασης και στη συνέχεια να καθορίσει το υπόλοιπο του κωδικού πρόσβασης. Χρειάστηκαν 443 επαναλήψεις του κώδικα για να ανακαλύψετε τον κωδικό πρόσβασης, καθώς και όταν αυτό ήταν σύνολο που καταγράφηκε στο Reddit. Τα μαθηματικά έργα, αν και [haseeb] θα πρέπει να καταλάβουν μια μέθοδο για να απομακρύνει τον εαυτό του από τον οπιούχο των χιλιετηρίων και πάλι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *