ιδού, κάτι που πάντα θέλαμε. [Matthieu] Τοποθετείται το σκάφος του σμέουρων PI μέσα σε μια οθόνη υπολογιστή. Το έργο του κάνει για τη φθηνότερη τροποποίηση έξυπνης τηλεόρασης που μπορούμε ενδεχομένως να σκεφτούμε.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει την πλακέτα οδηγού της οθόνης στα αριστερά, με το σμέουρο PI τοποθετημένο στο πίσω πλαστικό κάλυμμα. [Matthieu] χρησιμοποίησε ένα σύντομο καλώδιο HDMI για τη σύνδεση των δύο. Ο σύνδεσμος HDMI συνδέεται απευθείας στο RPI. Το άλλο άκρο έχει αποκοπεί και τα καλώδια συγκολλημένα στις ακίδες DVI στο PCB της οθόνης. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αφού το HDMI και το DVI χρησιμοποιούν ηλεκτρικά ταυτόσημα πρωτόκολλα. Το ένα που λείπει είναι ο ήχος. Αλλά αν τραβήξατε από το ίδιο hack με μια συσκευή που είχε HDMI (όπως τηλεόραση), θα ήταν απλώς θέμα συγκολλητικής στις συνδέσεις ήχου. Ενώ είχε το σίδερο του ζεστό, συνέδεσε επίσης μια πηγή 5V από την πλακέτα οθόνης στο RPI. Ολοκληρώνει το hack του κόβοντας μια υποδοχή στην υπόθεση παρακολούθησης για να επιτρέψει την πρόσβαση στην κάρτα SD.

Έχουμε λάβει μακρά έναν υπολογιστή XBMC που θα μπορούσαμε να κάνουμε velcro στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και το RPI [αποδείχθηκε ότι είναι μόνο το πράγμα. Τώρα πρέπει να εξετάσουμε τη ρωγμή να ανοίξει την τηλεόραση για να αναπαράγουμε αυτή την αποστολή εσωτερικοποίησης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *