Xbox 360 Διαχείριση για ένα παιχνίδι Heli

[Jason] Χρησιμοποιώντας τις βιβλιοθήκες της IR για το Arduino για να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή Xbox 360 για να πετάξει το ελικόπτερο της Syma S107G.

Windows 7 που τρέχουν στο Raspberry Pi

Γιατί, ο Θεός γιατί; Λοιπόν, οι άνδρες στο Shackspace πήραν τα χέρια τους σε ένα κοπτικό λέιζερ που μπορεί να οδηγηθεί μόνο με ένα πρόγραμμα των Windows. Η υπηρεσία τους ήταν να τρέξει το Win7 στο RPI ως ηλεκτρονική μηχανή.

Twin-Servos για το τρίτο χέρι σας

Μετά την εξάντληση της εξάντλησης συνεχώς αναστρέφοντας πάνω από το υπόστρωμα που κρατείται με ένα τρίτο χέρι [nidal] ήρθε με έναν πολύ καλύτερο τρόπο. Τοποθετεί το τρίτο του χέρι σε δύο σερβοκινητήρες για να διασφαλίσει ότι μπορεί να τοποθετηθεί με ένα joystick.

Αποστολή αντιστάσεων SMD

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να εξαλείψετε τις μικρές αντιστάσεις εγκατάστασης της επιφάνειας ή πυκνωτές με ένα σίδερο που καταλαβαίνετε μπορεί να είναι δύσκολο. Ρίξτε μια ματιά στη μέθοδο που η [Scott] χρησιμοποιεί για να εξαλείψει τα εξαρτήματα.

Φωτογράφηση της μήτρας του MSP430, Z80, PIC, καθώς και μια σειρά άλλων τσιπ

Εδώ είναι το πιο πρόσφατο έργο από το [Μιχαήλ] στη φωτογράφηση της μήτρας των διαφορετικών τσιπ. Μπορείτε να έχετε κατά νου να διαβάζετε το προηγούμενο δημοσίευσή του σε αποσπασμένα τσιπ με βραστό θειικό οξύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *