Η ομάδα GEEK πρόσφατα τεκμηρίφθηκε πρόσφατα τη διαδικασία αναθεώρησης μέρους του γραφείου τους για να φιλοξενήσει το έργο Jeff, ένα τεράστιο βιομηχανικό ρομπότ KUKA KR-350/1.

Δεν βλέπουμε πολλά πίσω από τις σκηνές για τα έργα βιομηχανικής κλίμακας εδώ στο Hackaday, αλλά είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι με τις δημιουργικές τεχνικές που απασχολούνται για να βγάλουν αυτή την εγκατάσταση της ακρίβειας. Σε περίπου 5 ίντσες βαθιά, ο αρχικός όροφος ήταν πάρα πολύ λεπτός για να διαχειριστεί το βάρος και τα τζακούλια που επιβλήθηκαν από το έργο Jeff, έτσι ώστε η ομάδα Geek να σκαλίσει ένα 15 ‘τετράγωνο χώρο παλιού σκυροδέματος και να το απορρίψει κομμάτι από το κομμάτι στα σκουπίδια. Στη συνέχεια έσκαψαν μια νέα τρύπα σε βάθος 2,5 ‘και το γεμίζουν με ένα φρέσκο ​​χύσιμο που ανήλθε σε 67.500 λίβρες σκυροδέματος. Sheesh.

Αυτό το σκυρόδεμα θα επεκταθεί αναπόφευκτα και θα βγει γύρω, η οποία έδειξε την εγκατάσταση ενός καλύμματος ολίσθησης στην πισίνα για να εξασφαλίσει έναν θαμμένο αγωγό από ζημιές, καθώς και να τοποθετήσετε ορισμένους φλάντζες γύρω από τις άκρες για να σταματήσετε τη ρωγμή, διατηρώντας παράλληλα μια σφραγίδα. Περίπου 10 λεπτά στο βίντεο, αντιμετωπίζουν την πρόκληση των βιδών ενσωμάτωσης που συνδέονται με τη βάση του ρομπότ. Χρειάζεται κάποια υπομονή και δημιουργική θέση σκάλας για να ταιριάζει στο θέμα στη σωστή θέση.

Ως προστιθέμενη απόλαυση, η ομάδα Geek έσπασε μια οθόνη CRT στην τιμή μας, και ενώ ισχυρίζονται ότι οι περιορισμοί του λογισμικού και ένα χάλυβα προλείξε το έργο Jeff από την εντελώς εξουδετερώσει την οθόνη, θέλουμε να σκεφτούμε το κρανίο και τα διασταυρούμενα κλειδιά που μόλις αρνήθηκαν να καταστραφούν . Επειδή, ξέρετε, επιστήμη. Βίντεο μετά το διάλειμμα.

[Ευχαριστώ Ryan και Andrew]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *