[Bruce Land] είναι ένα από τα σπάνια άτομα που έχουν τη δική του ετικέτα Hackaday. Αυτός και οι μαθητές του στο Cornell έχουν παράγει πολλά έργα με τα χρόνια που εμφανίστηκαν σε αυτές τις σελίδες, πρόσφατα με έργα που σχετίζονται με το FPGA. Εάν γνωρίζετε μόνο [γη] από έργα, λείπεις. Τα άρθρα διαλέξεων από πολλές από τις τάξεις του και προστέθηκαν πρόσφατα μια σειρά νέων διαλέξεων για την ανάπτυξη με ένα σύστημα DE1 στο Chip (Soc) χρησιμοποιώντας ένα FPGA ALTERA CYCLONE FPGA χρησιμοποιώντας το Verilog. Μπορείτε να πιάσετε τις δέκα διαλέξεις στο YouTube.

Το υλικό της τάξης είναι διαφορετικό για το 2017, οπότε το περιεχόμενο είναι φρέσκο ​​και σχετικό. Το DE1-SOC διαθέτει επεξεργαστή διπλού βραχίονα και μπότες Linux από μια κάρτα SD. Υπάρχουν πολλά εργαστήρια και αρκετά φόντο φόντο. Το πρώτο εργαστήριο περιλαμβάνει την οδήγηση μιας οθόνης VGA. Ένας άλλος είναι ένας επίλυση υλικού για κοινές διαφορικές εξισώσεις.

Πρέπει να παραδεχτούμε, ήμασταν διασκεδασμένοι να ακούσουμε [γη] ανοιχτό με ένα ανέκδοτο για μια από τις εποχές που είχε ένα έργο που παρουσιάστηκε στο Hackaday. Προφανώς προσέλκυσε μερικά φοβερά σχόλια, τα οποία βρήκαμε δύσκολο να πιστέψουμε ότι θεωρούμε ότι γνωρίζουμε ότι τα σχόλια Hackaday διακρίνονται για την καλοσύνη και την ευγένεια τους.

Ορισμένα από τα προηγούμενα έργα από τις κατηγορίες [Land] περιλαμβάνουν μια ρομποτική βιντεοκάμερα Dolly και ένα polygraph. Πραγματοποιούν επίσης ενδιαφέροντα πράγματα με όραμα υπολογιστή και άλλα πολύ σοβαρά έργα.

Χάρη στον φίλο μας [Brandon Dunson] για την προειδοποίηση μας σε αυτές τις διαλέξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *