[Michael Brandl] έπρεπε να δει το εργοστάσιο σοκολάτας Milka στο Bludenz της Αυστρίας, καθώς και επηρέασε την ανάπτυξη αυτής της προσομοίωσης της παραγωγικής διαδικασίας για την εκδήλωση LEGO WORLD 2017 στην Κοπεγχάγη.

Η διαδικασία αρχίζει με την άδειο καλούπι ιππασίας σε μια διπλή σειρά πέλματος δεξαμενών αποθήκευσης. Οι επόμενες μονάδες φαίνεται να γεμίζουν το καλούπι με τα lego συστατικά, τα μεγάλα μπαρ, καθώς και να τα εξαλείψουν από το καλούπι. Τα τελευταία δύο βήματα Rock: [Michael] ανέπτυξε ένα διανομέα που πέφτει ένα μικρό κουτί από χαρτόνι πάνω στη γραμμή, μεγέθους για να κρατήσει 3 γραμμές Lego. Το κουτί κυλά μέχρι το τέλος της γραμμής καθώς και επιλέγεται από μια πνευματική άρπα που παίρνει το κουτί καθώς και τοποθετείται σε μια παλέτα.

Ενώ πιο φανταστείτε από τον Lego Liquid Handler που παρουσιάσαμε πρόσφατα, υπάρχουν πολλά συναρπαστικές ρομποτικές μέθοδοι που πρέπει να ανακαλυφθούν εδώ. Στο βίντεο αντίστροφης γωνίας μπορείτε να δείτε περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν με την καλωδίωση των διαφορετικών κινητήρων καθώς και αισθητήρες. Υπάρχουν έξι τούβλα EV3 διάσπαρτα κατά μήκος της γραμμής συναρμολόγησης. Τα τούβλα διαχειρίζονται 15 μικρούς κινητήρες, 2 μεγάλους κινητήρες, 7 αισθητήρες αφής, καθώς και 3 αισθητήρες φωτός. [Michael] Προστέθηκαν μερικές ωραίες πινελιές, όπως το σύνθετο των δύο χρωμάτων αισθητήρων, που παρατηρήθηκε γύρω από 1:45 από το βίντεο αντίστροφης γωνίας, ενδεχομένως χρησιμοποιείται για να διατηρήσει τις εργοστασιακές εργασίες συγχρονισμένης.

Ελέγξτε την [Michael’s] Mindstorms Αποστολή του [Anouk Wipprecht] Drink Bot φόρεμα. Η έκδοση Lego χτίστηκε για robotexotica. Επιπλέον, έχει πολλά έργα που εμφανίζονται στον ιστότοπό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *