[Henrique] έγραψε να μας πει για το χρονικό διάστημα. Η ενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής γίνεται μέσω του κιτ ανάπτυξης CHDK ή Canon Hack. Αυτό το πειραματικό κιτ επιτρέπει κάμερες Canon PowerShot να εκτελούν σενάρια καθώς και άλλες τακτοποιημένες λειτουργίες χωρίς να αλλάζουν μόνιμα οτιδήποτε άλλο. Σενάρια χρήστη για αυτό το hack και άλλα μπορούν να βρεθούν εδώ.

Μόλις ρυθμιστεί η κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιείται ένα LDR (αντίσταση εξαρτώμενου φωτός) για να ανακαλύψει πότε λαμβάνεται μια εικόνα. Μια λυχνία LED στην κάμερα αναβοσβήνει κάθε φορά που μια εικόνα αποθηκεύεται στην κάμερα, οπότε αυτό έδωσε έναν εύκολο τρόπο να λογική όταν συμβεί αυτό.

Μόλις ληφθεί αυτό το σήμα, ένας επεξεργαστής PIC 16F84 και το σχετικό κύκλωμα στη συνέχεια προκαλεί το βήμα να βγει κανείς μία φορά ανά βολή. Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος είναι πολύ εντυπωσιακά, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τα αποτελέσματα μετά το διάλειμμα.

Για μια άλλη ενδιαφέρουσα κάμερα σκανδάλη, ελέγξτε αυτό το μηχανισμό σκανδάλης που κατασκευάζεται από ένα αποσμητικό αέρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *