όταν είστε ένας υψηλός σχολικός ο οποίος ανέπτυξε ένα ημιαγωγό υπέροχο στο γκαράζ σας, τι ακολουθεί στην ατζέντα σας; Γιατί, προσθέτοντας ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης στο εργαστήριό σας, φυσικά. Ακριβώς πόσο ανόητο να ρωτήσετε.

Πότε έμεινε τελευταίοι στα κέρδη στο πιο συναρπαστικό γκαράζ στο New Jersey, η [Sam Zeloof] παρέχει μια εκδρομή του εργαστηρίου κατασκευής του ημιαγωγού του DIY καθώς και να δείξει μερικά από τα gadgets που έχει κάνει εκεί, συμπεριλαμβανομένων των διόδων καθώς και των διόδων καθώς και των διόδων καθώς και Mosfets. Ως εξαιρετική, όπως αυτά τα στοιχεία είναι, είναι οι συσκευές που συσσωρεύεται ότι πραγματικά παίρνει την ανάσα μας μακριά. Έτσι, η προσθήκη ενός eBay SEM στο μείγμα φαίνεται μόνο μια φυσική εξέλιξη, καθώς και ένας μεγάλος λόγος να χρησιμοποιήσει μερικά από τα υψηλά εργαλεία κενού που έχει. Το παρακάτω βίντεο δείχνει [SAM], παρέχοντας μια εκδρομή του οργάνου της δεκαετίας του 1990 καθώς και δείχνει εικόνες διαφορετικών δειγμάτων χαλκού-sputters, συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου, το οποίο είναι προφανώς το προσδιορισμό πουλιού της New Jersey.

Το SEM Hacks δεν δείχνει ότι είναι τυπικό εδώ, ωστόσο δεν είναι ανήκουστο. Το [Ben Krasnow] έχει χρησιμοποιήσει τα εργαλεία κοπής εικόνων καθώς και τα αρχεία φωνογράφου σε δράση, καθώς και μερικά σπιτικά σπιτάρων που κλωτσούν πάρα πολύ. Ωστόσο, τα καπέλα μας είναι μακριά από το [Sam] για ακόμα μια ακόμη αγορά καθώς και ένα φανταστικό φροντιστήριο για εκκίνηση.

Χάρη στο [Jim Quinn] για τα κεφάλια επάνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *