Η Google ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο ρολόι Pixel, ένα φορητό που δανείζεται μερικές από τις τεχνολογίες από το Fitbit και το βάζει πίσω από ένα paywall.

Αλλά μπορεί να υπάρχει αρκετό εδώ ακόμα και για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν τα επιπλέον χρήματα.

Το νέο ρολόι Pixel, το οποίο αρχικά προεπισκόπηση στο Google I/O τον Μάιο, θα διαθέτει κυκλικό σχεδιασμό 41mm με θήκη πάχους 12,3 mm. Η πάντα οθόνη δεν πηγαίνει μέχρι τις άκρες της θήκης, αφήνοντας αυτό που είναι απολύτως μεγαλύτερη στεφάνη από ό, τι ίσως θέλαμε. Ακόμα, τα πιο σκούρα απόλαυση πρόσωπα θα κάνουν πιθανώς ότι η στεφάνη φαίνεται μικρότερη από ό, τι πραγματικά είναι.

Όσο για την ίδια την υπόθεση, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο χάλυβα και θα έρθει σε τρία χρώματα. Ματς μαύρο, γυαλισμένο ασήμι και γυαλισμένο χρυσό. Είναι όλα μάλλον καμπύλη και φαίνεται πολύ διαφορετικό από ένα ρολόι της Apple, για παράδειγμα.

Από την άποψη των αισθητήρων, η φυσιολογική λειτουργικότητα του οξυγόνου και του ΗΚΓ είναι παρούσα και σωστή, ενώ η Google λέει ότι η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού είναι απίστευτα ακριβής και βασίζεται στην τεχνολογία Fitbit. Μιλώντας για το Fitbit, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που απαιτούν το Fitbit Premium, με το Google να λέει ότι οι άνθρωποι “θα έχουν βαθύτερες ιδέες και πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως η ημερήσια βαθμολογία ετοιμότητας, ώστε να ξέρετε πότε να πάτε όλα στην προπόνηση σας ή να δώσετε προτεραιότητα στην ανάπαυση”. Οι αγοραστές της απόλαυσης θα επωφεληθούν επίσης από “περισσότερες από 1.000 προπονήσεις και 400 συνεδρίες προσοχής”, επίσης.

Το νέο Pixel απολαμβάνει ξεκινά από $ 349 για το μοντέλο WiFi, ενώ μια έκδοση LTE θα κοστίσει $ 399, αν και θα χρειαστείτε επίσης ένα κυψελοειδές σχέδιο. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Pizel να απολαύσετε την εκκίνηση σήμερα και θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε:

Λήψη: iOS 16.1 Το Beta 4 κυκλοφόρησε ως δημόσια εκτόξευση

Πώς να διορθώσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας [Οδηγός] [Οδηγός]

Jailbreak ios 16.0.2 στην ενημέρωση κατάστασης iPhone και iPad

iOS 16 Συμβατό και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod touch συσκευές

iOS 16 Κρυμμένα χαρακτηριστικά: 100+ Αλλαγές Η Apple δεν μας είπε

Λήψη: iOS 16.0.2 Αρχείο προφίλ OTA, κυκλοφορούν οι σύνδεσμοι IPSW

Κατεβάστε το iOS 16 τελικούς συνδέσμους IPSW και εγκαταστήστε το iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τρέχοντα από τη Microsoft, την Google, την Apple και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *