απαίτηση να ακονίσει τις δεξιότητές σας ping pong; κανείς να παίξει με; Αυτό είναι εντάξει, ίσως να αναπτύξετε πάντα ένα δύσκολο δίσκο ping ping ping σφαίρα εκτοξευτή!

[Vendel Miskei] πρέπει να αρέσει 3D μοντελοποίηση. Έχει καταρτίσει ολόκληρη την εργασία του σε κάποιο τύπο 3D προγράμματος CAD (οι δομές φαίνονται αόριστα σαν σκίτσο;). Χρησιμοποιεί δύο HDD, τροφοδοτικό υπολογιστή, πολλοί σωλήνα PVC, ένα σύγχρονο κινητήρα μικροκυμάτων, καθώς και έναν προβολέα εναέριας φωτισμού!

Προκειμένου οι δύσκολες μονάδες να πιάσουν τις μπάλες ping pong, φαίνεται ότι το [Vendel] εξαλείφει όλους όμως ένα από τα πιατέλα, στη συνέχεια, κολλήστε λίγο αφρό σε αυτό, καθώς και τι φαίνεται σαν το καουτσούκ από ένα πινέλο πινγκ πονγκ στην κορυφή. Είναι ομοίως αξιοποιεί την αρχική δύσκολη κατάσταση κίνησης, κόβοντας το άκρο για να υποβάλει το ήμισυ της πιατέλα. Φαίνεται να είναι αρκετά αποτελεσματικό!

Ο προβολέας εναέριας φωτισμού είναι πραγματικά μόλις χρησιμοποιηθεί ως πρακτικό σταθμισμένο σημαίνει ολόκληρο το έργο. Ο ανακυκλωμένος κινητήρας μικροκυμάτων ευρετηριοποιεί τις σφαίρες σε έναν κάδο, επιτρέποντας την ουρά ενός μεγάλου αριθμού σφαιρών! Προσθέστε γύρω από το διάλειμμα για να δείτε μερικές από τις απίστευτες 3d απεικονίσεις του έργου, καθώς και το πραγματικό ρομπότ του τένις πινγκ πονγκ που παίζει ένα παιχνίδι με τον πλοίαρχο του!

[Ευχαριστώ για την άκρη Paul!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *