Ο παγκόσμιος περιουσιακός διαγωνισμός Γ – ο διαγωνισμός να παράγει το πιο χρήσιμο, άχρηστο ή ξεχωριστό πρόγραμμα σε απολύτως δυσανάγνωστο κωδικό C – μόλις δημοσίευσε τους νικητές του διαγωνισμού 2013.

Από τις εισόδους της σημείωσης, μερικές αληθινά ξεχωρίζουν. Η εικόνα στην κορυφή αυτής της ανάρτησης, για παράδειγμα, έρχεται ευγένεια αυτής της υποβολής. Είναι ένας επαναληπτικός ακτίνας Tracer κολλημένος μέσα σε ένα απεριόριστο βρόχο που, όταν αριστερά τρέχει όλη τη νύκτα, είναι σε θέση να δημιουργήσει φανταστικούς παρεμβάσεις.

Ένας διαγωνισμός IOCCC δεν θα ήταν απόλυτο χωρίς κάποιον κωδικό ARCII C κώδικα, καθώς και αυτή η καταχώρηση ταιριάζει στο λογαριασμό. Είναι ένα εργαλείο ζωγραφικής Tetris που παράγει εικόνες που κατασκευάζονται από τερωνώματα. Κάθε εικόνα αναπτύσσεται μία γραμμή κάθε φορά από κάτω προς τα πάνω, χρησιμοποιώντας την έλλειψη φυσικής του Tetris για να παράγει μια φωτογραφία από τις μη εκκαθαρισμένες γραμμές.

Μία από τις πιο εκκρεμείς εισόδους για αυτό το διαγωνισμό του χρόνου (τελευταίος;) είναι ένας μικρός 8086 PC εξομοιωτή / εικονική συσκευή γραμμένη μόνο σε 4043 bytes κώδικα. Είναι ένας εντελώς πρακτικός εξομοιωτής PC 80s-ERA που μπορεί να τρέξει vintage αντίγραφα του AutoCAD, Windows, Lotus 1-2-3, καθώς και simcity.

Όλες οι υποβολές είναι φοβερό, ωστόσο, όπως κάθε είδος διαγωνισμού ICCC, δεν υπάρχουν πραγματικά τύποι νικητών. Ή είναι όλοι οι νικητές. Οι παραμορφωμένες κατευθυντήριες γραμμές δεν απομακρύνονται εξαιρετικά από την άποψη αυτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *