είναι με την καταπληκτική θλίψη ότι η Hackaday μαθαίνει για το πέρασμα του Steve Evans. Ήταν ένας από τους δημιουργούς του Eyedrivomatic, το έργο που ελεγχόταν από τα μάτια το οποίο απονεμήθηκε το μεγάλο βραβείο κατά τη διάρκεια του βραβείου Hackaday του 2015.

Τα νέα του περάσματος του Steve μοιράστηκαν από τον συμπαίκτη του Cody Barnes σε μια ενημέρωση του έργου τη Δευτέρα. Για πολύ περισσότερο από μια δεκαετία, ο Steve ζει με ασθένειες κινητήρων (MND). Έχασε αργά τη λειτουργία του σώματός του, αλλά το μυαλό του παρέμεινε άθικτο καθ ‘όλη τη διάρκεια. Είμαστε εμπνευσμένοι ότι παρά τους αγώνες του επέλεξε να περάσει το χρόνο του δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο. Πάνω από εσάς μπορείτε να τον δείτε δοκιμαστική οδήγηση ενός eyedrivomatic πρωτότυπο που είναι το μπλε 3D τυπωμένο συνημμένο που φαίνεται στο βραχίονα της καρέκλας του.

Το Eyedrivomatic είναι ένας προσαρμογέας υλικού για ηλεκτρικούς αναπηρικές καρέκλες που γεφυρώνει τους φυσικούς ελέγχους της καρέκλας με τον ελεγχόμενο από τα μάτια υπολογιστή που χρησιμοποιούνται από άτομα που ζουν με ALS / MND και σε πολλές άλλες καταστάσεις. Το έργο είναι ανοιχτό υλικό και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η ομάδα συνεχίζει να εργάζεται για να κάνει το Eyedriveomatic πολύ πιο ευρέως διαθέσιμο συνεχίζοντας να βελτιώνει το σχεδιασμό για την ευκολία κατασκευής και έχει αρχίσει να πωλεί κιτ, ώστε όσοι δεν μπορούν να οικοδομήσουν ακόμα πρόσβαση.

Η ομάδα θα συνεχίσει με το σταγονικό έργο. Εάν είστε εμπνευσμένοι από την ιστορία του Steve, τώρα είναι ένα καταπληκτικό χρόνο για να εξετάσουμε τη βοήθεια. Επικοινωνήστε με το Cody Barnes εάν θέλετε να συμβάλλετε στο έργο. Η αγάπη και η εκτίμηση για τον Steve και η οικογένειά του μπορεί να παραμείνει ως σχόλια σχετικά με το αρχείο καταγραφής του έργου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *