Έχουμε πολύ λίγα βιβλία που κρέμονται γύρω από το σπίτι που κάνει αυτή τη μικρή ελκυστική συναρμολόγηση αρκετά δελεαστικό. Χτίστηκε από το [Eric Whyne] που ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο περιστασιακός παρατηρητής δεν πίστευε ότι ήταν αγοράστηκε. Κατά την επιλογή του ξύλου προσπάθησε να βρει μερικά κομμάτια της επίδειξης με οπτικά ελκυστικά ελαττώματα όπως ο σπασμένος κόμπος που παρατηρείται στο βιβλίο.

Εκτός από το κλεμάνικο, επέλεξε τεχνικές ξυλουργικής που θα έδειχνε τη χειροτεχνία που δεν βρέθηκαν γενικά σε μαζικά προϊόντα. και θα είχαμε πετύχει την επιτυχία. Οι ράγες συνδέονται με τα τελικά κομμάτια χρησιμοποιώντας μια άρθρωση και κοινή τόνον με μια σφήνα για να κρατήσει τα πράγματα σφιχτά. Είναι παρόμοιο με το πώς κινείται μια λαβή τσεκούρι με τη λεπίδα. Το Mortise παίρνει ένα κομμάτι μιας φλόγας και μια κοπή κοπής στο Tenon αναγκάζεται να πιάσει αυτή τη φλόγα χρησιμοποιώντας μια μικρή ξύλινη σφήνα. Εδώ είναι μια σε βάθος περιγραφή αυτού του τύπου άρθρωσης.

Απλά πρέπει να αναφέρουμε ότι υποστηρίζουμε την επιλογή ανάγνωσης. Το χιόνι συντριβή και το κάψιμο του χρώμιο είναι μεταξύ των αγαπημένων μυθιστορημάτων μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *