Αυτή την περασμένη εβδομάδα ήταν η SEFF, μια εβδομάδα ηλεκτρικής ενέργειας τηλεχειριζόμενου αεροσκάφους πάνω από 1700 πόδια χλόης της Βερμούδας στη μέση της Γεωργίας. [Damon Atwood] έχει φέρει το 16-πόδι-Wingspan Emmaselle στο Seff εδώ και λίγα χρόνια, καθώς και φέτος, έχουμε ένα εξαιρετικό βίντεο της πτήσης. Αυτό είναι, ή ήταν ταυτόχρονα, το 3ο μεγαλύτερο ηλεκτρικό RC στον πλανήτη. Πετάει στις 11s, καθώς και είναι απολύτως υπέροχο στον αέρα.

Μιλώντας για τις ηλεκτρικές συναντήσεις RC, η Flite Fest West συμβαίνει τώρα. Το Flite Fest East θα είναι 13η Ιουλίου με το 16ο. Εδώ είναι ο σύνδεσμος με το κατάλληλο κανάλι YouTube.

Ένας από τους εξαιρετικά χαμηλού κόστους 3D εκτυπωτές που αποκαλύπτονται από την CES από το Monoprice είναι τώρα στην πώληση. Είναι το βελτιωμένο $ 200 cartesian, όχι το δέλτα των $ 150. Όπως είδα στο CES τον περασμένο Ιανουάριο, αυτή είναι μια μικρή ενίσχυση πάνω από την ήδη εκπληκτική έκδοση V1 αυτού του εκτυπωτή. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα ζεστό άκρο μέταλλο (ένα κλώνο E3D) καθώς και wifi εργασίας στην πρωτεύουσα πλακέτα. Ακόμα περιμένετε τον εκτυπωτή Delta $ 150; Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έρχεται σύντομα.

Το Stipplegen είναι μια εφαρμογή από τους κακούς Mad Mad Scientists Labs για την παραγωγή διαμορφωμένων σχεδίων. Η διάταξη είναι τελείες, ωστόσο όχι το ημίτονο. [Hexceramic] χρησιμοποιεί το stipplegen για να παράγει καλούπια κοπής λέιζερ για την κατασκευή κεραμικών πλακιδίων. Τα αποτελέσματα φαίνονται φοβερά, καθώς και δεν μπορώ να περιμένω να δω ένα από αυτά.

Το Hackaday έχει ψηφιστεί, «Οι ειδήσεις χάκερ του υλικού» από την κοινότητα ειδήσεων χάκερ. Θα το συμπεριλάμβανα αυτό στους συνδέσμους που δημοσιεύουν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο φοβόταν ότι θα θεωρούνταν ότι χειρίζονται το σύστημα Upvote στις ειδήσεις Hacker. Αυτό είναι μεγάλο, ωστόσο, το πρόγραμμα που καταλαβαίνετε ήδη το Hackaday θεωρείται ως αξιόπιστη πηγή υλικού καθώς και ενσωματωμένα νέα!

Κατά κανόνα, ο Hackaday δεν είναι εξιστευτικός, καθώς και όχι πολιτικός καθόλου. Στην πραγματικότητα, δύο από τους τίτλους μου έχουν καταρρεύσει μέχρι στιγμής φέτος για να αξιοποιήσουν τη λέξη «ατού» ως ρήμα. Παρακαλώ. Αυτή η δουλειά είναι τόσο δροσερό, οπότε πρόκειται να λυγίσουμε μερικούς κανόνες. Αυτό είναι ένα τρούπι gummi. Είναι το πιο σπάνιο gummi όλων αυτών. Ήταν σκαλισμένο από τους Gummi Artisans που εργάζονται αποκλειστικά στο μέσο του Gummi.

[Michael Welling] σχεδίασε το Mini Pocketbone Mini στο Kicad. Έχει αναπτυχθεί γύρω από τα OCTAVO SYSTEMS OSD3358, καθώς και είναι πραγματικά, πραγματικά μικρό, ενώ σχεδιάστηκε να είναι τόσο ικανός όσο ένα πλήρες μέγεθος beaglebone. Κάνει ένα επιτόκιο επιτοκίου για να μετρήσετε το επιτόκιο της Κοινότητας σε αυτόν τον μικροσκοπικό, μικρό υπολογιστή μεμονωμένου πίνακα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *