Είναι μπορεί, καθώς και να καταλάβετε τι σημαίνει: Το ημισφαίριο είναι κάπως προσβεβλημένο, καθώς και κάπου, κάποιος ολοκληρώνει ένα τηλεχειριστήριο χτισμένο χιόνι χτιστή.

Σε αυτό το εννέα μέρος, δύο ώρες μεγάλης διάρκειας, η [Dave] καλύπτει τον προγραμματισμό καθώς και την κατασκευή ενός από τα πιο πολυπόθητα όλων των ψυχρότερων καιρικών συνθηκών. Είναι ένας τηλεχειριζόμενος φυσητήρας χιονιού. Απλά σκεφτείτε: Αντί να γεμίσετε όσο χτυπάει ο δρόμος μακριά, [Dave] μπορεί να πάρει όλο το χιόνι από το δρόμο του από την άνεση του διαμερίσματος του χώρου του. Σίγουρα, μπορεί να μην θόρυβο σαν μια τεράστια προσφορά τώρα που είναι ο Crocs & Socks καιρός, ωστόσο αυτό θα είναι μια φανταστική εφεύρεση σε επτά ή οκτώ μήνες.

Αυτό το ρομπότ φυσητή χιονιού χιονιού αναπτύσσεται γύρω από δύο κινητήρες που λαμβάνονται από μια ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα. Οι περισσότεροι χιονοστιβάδες έχουν ήδη διαδρομές, οπότε η συνεχώς σημαντική έλξη για αυτή την ανάπτυξη έχει ήδη ληφθεί μέριμνα. Ένας γραμμικός ενεργοποιητής φροντίζει τη γωνία της «σέσουλα», καθώς και μια έξυπνη μεμοφενδερμογή των οδοντωτών τροχών, η αλυσίδα, καθώς και ένας κινητήρας επιτρέπει τον «αλεξίπτωτο» του χιονιού να κατευθύνεται σε οποιοδήποτε είδος κατεύθυνσης. Τα ηλεκτρονικά είναι απλά επαρκή – ένας κανονικός πομπός RC και ο δέκτης χειρίζεται την ασύρματη επικοινωνία ενώ ένας Arduino παίρνει αυτά τα σήματα καθώς και τα γυρίζει σε κάτι που οι ρελέ καθώς και οι κινητήρες κατανοούν.

Αυτό είναι ένα από τα πολύ καλύτερα να αναπτυχθούν vlogs που έχουμε δει. Υπάρχουν εννέα μέρη σε αυτή την κατασκευή, έχουμε συμπεριλάβει το τελικό, wrapup βίντεο παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *