τον περασμένο Απρίλιο, πιάσαμε τον άνεμο ενός εξαιρετικά εξαιρετικού πυραυλικού κινητήρα που αναπτύχθηκε από τους υποπεριοχιακούς πράκτορες της Κοπεγχάγης. Αυτός ο κινητήρας ήταν στο Test Pad αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και το βίντεο είναι απίστευτο (παραλείψτε στις 20:30 για την πραγματική δοκιμή). Η ομάδα SuboBitals της Κοπεγχάγης έβγαλε μια επιτυχημένη δοκιμή πυροδότησης ύψους 65 κιλών Newo Newton καθώς και πυραύλων υγρού οξυγόνου.

Όταν το τελευταίο είδαμε τον κινητήρα TM65, καθόταν στο πάτωμα στυλ του χώρου εργασίας του Sub Propace της Κοπεγχάγης. Το σχέδιο ήταν να τερματίσει τον κινητήρα που χρησιμοποιεί καύσιμο αλκοόλης καθώς και το LOX υπό πίεση από το ήλιο, ωστόσο το σχέδιο τροποποιήθηκε για να χρησιμοποιήσει το άζωτο ως το συμπίεση. Η στατική δοκιμή ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση του κινητήρα, όσο δυστυχώς η πίεση του θαλάμου (και για το λόγο αυτό το λόγο ώθησης) ήταν λίγο χαμηλό που υποδηλώνει ότι η ομάδα θα μετακομίσει πίσω στο ήλιο για την επόμενη δοκιμή.

Χάρη στην εξαιρετικά επιτυχημένη δοκιμασία του TM65, οι υπόγειοι Κοπεγχάγοι μπορούν να εισάγουν το ζεστό αναμνηστικό τους αργότερα φέτος ενδεχομένως να φέρουν τη νέα κάψουλα περιοχής τους. Ακόμα κι αν είναι μόνο ένα ομοίωμα δοκιμής ατυχήματος που θα κάνει το ταξίδι στο διάστημα, δεν μπορούμε να περιμένουμε το βίντεο της πτήσης.

Ελέγξτε μερικά πολύ περισσότερα (συντομευμένα) βίντεο της δοκιμής TM65 μετά το διάλειμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *