Αυτό το αναλογικό πρόγραμμα μηχανής τυμπάνου συνθέτει ένα λάκτισμα καθώς και το τύμπανο Snare που χρονομετρούνται σε ένα ρυθμό. Τράβηξε μαζί μερικά αναλογικά κυκλώματα για να κάνει το χρονοδιάγραμμα καθώς και τη σύνθεση.

Το χρονοδιάγραμμα κτύπων είναι ένα προϊόν ενός υστερετικού ταλαντωτή που χρησιμοποιείται για να παράγει ένα «κύμα καρχαρία», το οποίο είναι ένας φιλικός όρος για την έξοδο ενός ταλαντωτή χαλάρωσης. Αυτή η κυματομορφή μπορεί να συγκριθεί με ένα καθορισμένο σημείο που χρησιμοποιεί έναν συγκριτή για να παράγει ένα υποτονικό τετράγωνο κύμα που ρολογεί το κτύπημα του τυμπάνου.

Το τύμπανο κλωτσίου συντίθεται χρησιμοποιώντας έναν ακόμη υστερικό ταλαντωτή, ωστόσο σε υψηλότερη συχνότητα, παράγοντας μια κυματομορφή τριγώνου σε 265 Hz που παρέχει έναν ήχο μπάσων. Το παγίδα, ωστόσο, χρησιμοποιεί λευκό θόρυβο που παρέχεται από μια διασταύρωση P-N του BJT, η οποία είναι αντίστροφη, καθώς και στη συνέχεια ενισχυμένη. Μπορείτε να προχωρήσετε σε αυτό το τρανζίστορ αφού ο συλλέκτης του δεν είναι συνδεδεμένος.

Το προκύπτον παγίδα καθώς και το κύμα τυμπάνου αναπτύσσεται από δύο τρανζίστορ στην έξοδο. Ο έλεγχος αυτών των πύλων επιτρέπει στο άτομο να παράγει ένα κτύπημα τυμπάνου. Μετά το διάλειμμα, επιθεωρήστε ένα βίντεο με τα πόδια καθώς και ένα demo της κατασκευής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *