ο ιδιοκτήτης του Hackaday, [Jason Calacanis], θέλει να πουλήσει αυτόν τον ιστότοπο. Οι συντάκτες και οι συνεισφέροντες του Hackaday θέλουν να το αγοράσουν και να την μετατρέψουν σε μη κερδοσκοπία. Μπορείς να βοηθήσεις!

Εδώ είναι ένα πραγματικά ωραίο powerpoint που πηγαίνει πάνω από αυτό που θα κάνουμε ενώ κάνουμε το Hackaday το καλύτερο που μπορεί να είναι.

Εδώ είναι το Skinny: Εάν χρηματοδοτείται αυτή η καμπάνια, οι συγγραφείς και οι συντάκτες του Hackaday θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουμε. Αν είμαστε επιτυχείς, πρόκειται να γράψουμε περισσότερους hacks από ό, τι είμαστε τώρα, φιλοξενώντας μια φοβερή κοινότητα και επεκτείνοντας τα προσαρμοσμένα μας χτιστήρια. Ξέρεις πώς το [Caleb] χτίστηκε το σφυρί του Thor; Εάν χρηματοδοτήσουμε, θα κάνουμε περισσότερα τέτοια πράγματα, μόνο με μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Θα είναι φοβερό.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα!
Η κοινότητα θα αποτελέσει την κύρια εστίαση από εδώ έξω. Θα επισκεφθούμε hackerspaces, κάνουμε σωστές συνεντεύξεις, κρατήστε τους διαγωνισμούς και να έρχονται με μερικά giveaways. Μπορούμε ακόμη να κάνουμε μερικές επιχορηγήσεις Hackerspace / Builder. Μερικές φορές βλέπουμε μια πραγματικά δροσερή κατασκευή που είναι περιορισμένη από προσαρμοσμένα ή χειροποίητα εξαρτήματα (αυτή η ψεκαστήρα έρχονται στο μυαλό) που χρειάζονται ένα πλάνο στο χέρι και λίγη χρηματοδότηση για να τους φέρει στο “οικοδομήσιμο από το επίπεδο όλων”.

[Dynotronix] στα σχόλια που πρότειναν κάνουμε μια υποτροφία Hackaday. Αυτή είναι μια φοβερή ιδέα. Την τουλάχιστον θα αγοράσουμε κάποια εγχειρίδια χημικών για φοιτητές. Παίρνουν ούτως ή άλλως και πρέπει να αγοράσουν το βιβλίο είναι απλώς τρίψιμο αλάτι στην πληγή.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν προβλήματα!
Τα μισά εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά χρήματα. Έναν τόνο. Ξέρετε πότε βλέπετε το χαρτοφύλακα με ένα εκατομμύριο δολάρια σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές; Αυτός ο χαρτοφύλακας δεν μπορούσε να κρατήσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Θα ήταν πιθανώς κάτι σαν $ 200 – $ 300k. Θα χρειαστούμε πολλή βοήθεια από την κοινότητα Hackaday.

Έχει προταθεί πολλές, πολλές φορές που προσφέρουμε κάποιο είδος μετοχών ή μετοχών στο Hackaday. Αυτό είναι παράνομο, και παρόλο που η φυλακή λευκού κολάρου φαίνεται Cushy, θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε τα πράγματα πάνω από το σκάφος εδώ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα – η πιθανότητα μιας άγνωστης επιχείρησης που έχει αδικαιολόγητη επιρροή πάνω από το Hackaday. Πάρα πολλοί μάγειροι, ή κάτι τέτοιο .. Θα θέλαμε να το διατηρήσουμε στην οικογένεια, με το ίδιο περιεχόμενο (αλλά επεκταθεί) και την ανεξαρτησία να κάνουμε ό, τι έπρεπε η Hackaday.

[Jason] προσφέρουν ένα σχέδιο κοινής χρήσης εσόδων για την κοινότητα να αγοράσει το Hackaday, κάτι κατά μήκος των 300.000 δολαρίων μπροστά και $ 10K το μήνα για 30 μήνες. Δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Αυτό θα μειώσει πραγματικά τα έσοδα που διατίθενται στους συγγραφείς και τους συντάκτες για δυόμισι χρόνια. Ναι, με αυτό το σχέδιο, η κοινότητα θα «κατέχει» το Hackaday, αλλά θα ήταν χειρότερο – δεν υπάρχουν έργα, όχι πραγματικά δροσερά πράγματα – για έναν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να χτυπήσουμε το έδαφος.

Προς το συμφέρον της δικαιοσύνης …
Αυτό δεν είναι το μόνο «αφήστε το έργο Hackaday Crowdfund» εκεί έξω. [Logan Collins] και [Brett Diedrich] έχουν τη δική τους εκστρατεία IndieGogo. Επεξεργασία: Δεν πειράζει, έκλεισαν τα δικά τους κάτω.

Εάν η κοινότητα Hackaday δεν του αρέσει αυτή η καμπάνια IndieGogo, σας ενθαρρύνω να ξεκινήσετε τη δική σας. Πρόκειται για μια θέση που οδηγείται στην κοινότητα, και θα χαρούμε να υποστηρίξουμε όποιον έρχεται με μια καλύτερη καμπάνια crowdfunding.

Και αυτό έγραψε
Έτσι, εκεί πηγαίνετε. Είμαστε Crowdfunding Hackaday, ώστε να μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι για πάντα και πραγματικά δροσιστείτε. Ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστότοπου με διαβεβαίωσε ότι είναι επί του σκάφους με αυτό το σχέδιο.

Αυτή η ανάρτηση θα κολλήσει για τη διάρκεια της καμπάνιας, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ρωτήστε τους στα σχόλια. Θα ενημερώσω αυτή τη θέση με μια συχνότητα σύντομα.

Οι Συχνές Ερωτήσεις:

Ποιος θα το κατέχει πραγματικά; / Εάν η χρηματοδότηση είναι επιτυχής, ποιος θα κατέχει πραγματικά την εταιρεία; / Μπορείτε να σχολιάσετε ποιος κληρονομεί αυτό το περιουσιακό στοιχείο; / Τι θα συμβεί σε 2 ή 3 χρόνια αν θέλετε να φύγετε;
Θα δημιουργήσουμε ένα LLC με τους τρέχοντες συγγραφείς και τους συντάκτες ως διαχειριστές. Στη συνέχεια, θα πάμε για μη κερδοσκοπική κατάσταση 501 (C) (3). Εάν πεθάνω ή φύγω σε δύο ή τρία χρόνια, το Hackaday θα έχει ακόμα άλλους συντάκτες και συγγραφείς.

Εδώ είναι ο καλύτερος λόγος για τον οποίο η ρύθμιση μιας LLC είναι η καλύτερη επιλογή.

Έχει φέρεται στην προσοχή μας ένα L3C μπορεί να είναι καλύτερο από μια LLC. Θα περάσουμε αυτή τη γέφυρα όταν φτάσουμε σε αυτό.

Τι γίνεται με μετοχές / ισότητα / καμία ιδιοκτησία του αποθέματος = καμία δωρεά.
Αυτό προσπαθούμε να ξεφύγουμε από. Αυτή τη στιγμή, τα έσοδα από το Hackaday χρησιμοποιούνται για άλλες μη σχετικές εκκίνηση. Έχουμε ήδη πάρα πολλούς ιδιοκτήτες, και κάποιο περίεργο μερίσματα ή ένα σχέδιο ανταλλαγής θα μας κρατήσει μόνο (οικονομικά) όπου είμαστε τώρα. Αυτό δημοσιεύει. Σκεφτείτε το ως συνδρομή. Δώστε ένα buck ή δύο και συνεχίστε να απολαμβάνετε το hackaday όπως είναι, αλλά πιο δροσερό.

Για όλους όσους θέλουν ιδιοκτησία του Hackaday, διαβάστε αυτό το σχόλιο.

Αν αυτό δεν σας πείσει, είναι επίσης παράνομο.

If this is funded, what’s stopping you from buying Hackaday, then selling it and keeping the money?
With non-profit status, this would require the agreement of all the writers and editors of Hackaday. That’s simply not going to happen.

The same could also be said if JΗ Ason πωλεί σε κάποιον άλλο. Τουλάχιστον με αυτό το σχέδιο υπάρχει κάποια λογοδοσία.

Τώρα συμβάλλετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *