[Alexander] μόλις έβαλε τις συμπληρωματικές πινελιές στο διευθυνσιοδότες του RGB LED RED και φαίνεται εκπληκτικό!

Χρησιμοποιώντας τον τοπικό Hackerspace, τον τομέα67 στο Madison, Wisconsin, ανακάλυψε πώς να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό ξυλουργικής για να χτίσει το τραπέζι από το μεγάλο σγουρό φύλλο ξύλου σφενδάμνου.

Στη συνέχεια, αγόρασε δύο τεμάχια 4’x8 ‘κομμάτια από κόντρα πλακέ 2,8 χιλιοστών μπαμπού – έπρεπε να μισθώσει ένα u-haul μόνο για να το πάρει πίσω στο χώρο. Μιλήστε για τη δέσμευση σε ένα έργο! Έχοντας ποτέ χρησιμοποιήσει έναν κόπτη λέιζερ πριν από το [Alexander] ήταν γρήγορο με το Crappy Software Interface Software, οπότε, το χέρι συνέστησε τα σχήματα ως svgs στο σημειωματάριο και στη συνέχεια τα μεταμόρφωσε σε DXFS. Αυτό μοιάζει με έναν μάλλον αργό τρόπο να το κάνουμε, αλλά πιστεύει ότι κατέληξε η ταχύτερη θεωρώντας ότι όλα είναι άμεσα γραμμές. Δύο ώρες χρόνου λέιζερ αργότερα, και είχε μια σειρά από λωρίδες με σχισμές για να δημιουργήσουν το πλέγμα για τα LED.

Για να φωτίσει πραγματικά το έργο του, χρησιμοποιεί μεγάλες μεγάλες LED 12 χιλιοστών RGB που αγοράστηκε από το eBay – ήρθαν σε τέσσερις σκέλη των 50 που το έκαναν απίστευτα εύκολο στο σύρμα. Ένα Beefy 5V 12A PSU προμηθεύει το χυμό και ένα Arduino φροντίζει για την αντιμετώπιση. Είναι ακόμη κρυμμένος το κύριο καλώδιο δύναμης μέσα από ένα από τα πόδια!

Είναι μια όμορφη οικοδόμηση και ένα εξαιρετικό έργο για να είναι ένα πρώτο χρονοδιακόπτη σε πολλούς του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται. Δείτε για τον εαυτό σας στο σύντομο βίντεο μετά το διάλειμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *