Τηλεφωνική κλήση ενός σχεδίου συνταξιοδότησης, ένα χόμπι, ή μια πανέμορφη έκφραση μιας ψυχικής ανισορροπίας, ωστόσο [Doug καθώς και ο Kay Jackson] της Tulsa, εντάξει ένα εβδομήντα- Τέσσερα πόδια χάλυβα ιστιοφόρο στην αυλή τους.

Για τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι εργάζεται στον αναζητητή SV, ένα ανεπιθύμητο ιστιοφόρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τέλη του 2011. Έχουν ένα καταπληκτικό να αναπτύξει το ημερολόγιο, ωστόσο έχουν επίσης περάσει το πρόσθετο μίλι καθώς και τεκμηριώθηκε ολόκληρη η διαδικασία ανάπτυξης σε βίντεο. Το κανάλι σας YouTube είναι μία από τις καλύτερες συνδρομές που μπορείτε να έχετε στον ιστότοπο, ενημερώνεται τακτικά με νέα μέρη της κατασκευής.

Ναι, η οικοδόμηση ενός ωκεανού πλοίου σε ένα ορεινό προσδιορισμό μπορεί να φαίνεται σαν μια κακή ενημερωμένη ιδέα, ωστόσο ο Tulsa, εντάξει είναι το σπίτι του λιμανιού της Cathoosa, περίπου 400 μίλια καθώς και 20 κλειδαριές από τον ποταμό Μισισιπή, τότε ένα ακόμη 600 μίλια στον Κόλπο του Μεξικού καθώς και τον ανοικτό ωκεανό.

Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά από τα highlights του [Doug] καθώς και [Kay] που κατασκευάζει το πλάι για το πλοίο τους. Πρώτον, παρήχθη ένα μοτίβο με μια μηχανή CNC, τότε ένα καλούπι κατασκευάστηκε για να ρίξει κάθε λεπίδα σε ορείχαλκο. Είναι ένα εξαιρετικό έργο που βάζετε μαζί όλα αυτά τα εργαλεία, καθώς και εσείς πραγματικά έχετε μια αίσθηση της δυσκολίας να οικοδομήσουμε κάτι αυτό το μεγάλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *