[Scott] δεν έχει τύπο παιδιών, ωστόσο είναι το είδος του τύπου που θέλει να πάρει μπροστά από το παιχνίδι. Του προγράμματος Αυτό δείχνει το κόστος του κόστους στο γκαράζ του να αναπτύξει ένα κουνιστό λίκνο. Συνήθως, αυτά λαμβάνονται από ένα βρέφος ντους καθώς και τροφοδοτούνται από τις μπαταρίες. Εξαιρετικά uncool, σκεφτόμαστε ένα σύστημα για να διατηρήσει ένα εκκρεμές swinging που υπήρχε για πολλά χρόνια τώρα. Η πιο πρόσφατη δουλειά του είναι το λίκνο της διαφυγής – ένα λίκνο (ή αιώρας) που συνεχίζει να κουνιστό με την υποβοήθηση των πτώσεων βάρη.

Το πρώτο βίντεο σε αυτή τη σειρά συζητά το κίνητρο καθώς και τα μαθηματικά πίσω από το να υπολογίζουμε ακριβώς πόση ενέργεια θα χρειαστεί για να διατηρήσει ένα ταλαντευόμενο εκκρεμές. Το δεύτερο βίντεο συζητά ένα εξαιρετικά τραχύ πρωτότυπο για το σύστημα διαφυγής με κάποια ξύλινη επεξεργασία που μοιάζει με επικίνδυνα, ωστόσο, διατηρείται καλά υπό έλεγχο. Το τρίτο βίντεο βάζει ό, τι μαζί, κουνώντας μια λίκνο για περίπου 10 λεπτά για κάθε φορά που το βάρος ανυψώνεται στην κορυφή.

[Scott] είχε μερικές από τις δουλειές του που παρουσιάστηκε στο Hackaday, καθώς και σιγά-σιγά καταλήγει να είναι ο νούμερο δύο μηχανοκίνητος ξυλουργός, ιδανικός πίσω από [Matthais]. Μόλις πρόσφατα έβαλε τις πινελιές για τη διεύρυνση του ξύλινου τραπέζι που είδαμε πριν από ένα χρόνο, καθώς και ότι υπάρχουν σίγουρα ακόμη και πιο δροσερά αναπτύσσονται στην ουρά για το κανάλι του YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *