Το ESP32 είναι η συνέχεια του Espressif στο εξαιρετικά δημοφιλές CHIP WiFi ESP8266. Διαθέτει επεξεργαστή διπλού πυρήνα, WiFi, Bluetooth, ADCS, DAC, CAN, Αισθητήρας Effect Hall, ένα Ethernet Mac και μια ολόκληρη δέσμη άλλων καλούδια που κάνουν αυτό το τσιπ του εγκεφάλου για το Internet όλων. Ο καθένας ήταν σε θέση να αγοράσει απλώς ένα ESP32 για λίγους μήνες τώρα, αλλά η γραμμή πρότασης Hackaday δεν ξεχειλίζει ακριβώς με έργα και προϊόντα που χτίζονται γύρω από αυτό το WonderChip. Ενδεχομένως χρειαζόμαστε ένα συμβούλιο ESP32 DEV ή κάτι τέτοιο.

Το Hornbill είναι η πιο πρόσφατη καμπάνια crowdfunding από το Crowdsupply. Είναι ένα συμβούλιο ESP32 DEV, συσκευασμένο με τα πιο πρόσφατα καλούδια, ένα ενιαίο φορτιστή κυττάρων Lipo και ένα USB σε σειριακό τσιπ που πιθανώς θα λειτουργήσει με πολλά λειτουργικά συστήματα. Το Hornbill έρχεται σε δύο ποικιλίες, ένα breadableable, με ένα breakout board που περιλαμβάνει μια υποδοχή κάρτας SD, αισθητήρες, LED RGB και μια δέσμη χώρου πρωτοτύπων. Η δεύτερη έκδοση είναι κάτι σαν μια χλωρίδα AdAfruit με μεγάλα μαξιλάρια για κλιπ αλλιγάτορα.

Ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο ξεμπλοκάρισμα της ESP32 που έχουμε δει – το Adafruit, το Sparkfun και εκατό εργοστάσια στην Κίνα είναι άντληση σανίδων με αυτό το τσιπ – είναι ένας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος να φτάσετε στο οικοσύστημα ESP32.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *