YOUTUBER [RIMSTARORG], ο AKA Hackaday του [Steven Dufresne], δείχνει ακριβώς πώς να κάνει έναν επαγωγέα DIY για μια συγκεκριμένη επαγωγή. Αυτό είναι προφανώς μια φανταστική δεξιότητα για να ανακαλύψετε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις το στυλ σας μπορεί να καλέσει μια εξαιρετικά ακριβή επαγωγή που μπορεί να είναι διαφορετικά δύσκολο να βρεθεί.

Κάνοντας το δικό σας επαγωγέα μπορεί να φανεί τρομακτικό. Θα πρέπει να απαντήσετε μερικές ανησυχίες όπως: “Τι είδους πυρήνα θα χρησιμοποιήσω;”, “Πόσες στροφές χρειάζεται το πηνίο μου;”, ή “Πώς μπορώ να καθορίσω αυτές τις παραμέτρους να παράγουν την συγκεκριμένη επαγωγή που επιθυμώ;” . [Rimstarorg] πηγαίνει με όλα αυτά, καθώς και ακόμη και έχει μια χρήσιμη αριθμομηχανή επαγωγής στον ιστότοπό του για να το καταστήσει απλούστερη για εσάς. Προσφέρει επίσης όλες τις φόρμουλες που απαιτούνται για τον προσδιορισμό της επαγωγής στο παρακάτω βίντεο.

Χρησιμοποιώντας έναν ραδιοφωνικό δέκτη DIY AM, επιδεικνύει σε μια οπτική μέθοδο ακριβώς πώς να συντονίσει ένα ραδιόφωνο AM με έναν υαλοκαθαριστήρα στο σπίτι του σπιτιού. αλλάζοντας την επαγωγή με τροποποιήσεις υαλοκαθαριστήρων τη συχνότητα του ραδιοφώνου: αυτό είναι ένας μεταβλητός επαγωγέας,

Αυτό το βίντεο είναι φανταστικό για την κατανόηση των θεμελίων των επαγωγτών. Ενώ μπορείτε απλά να πάτε σε έναν πάροχο καθώς και να αγοράσετε τη δική σας, είναι πάντα φανταστική να καταλάβετε ακριβώς πώς να αναπτύξετε το δικό σας όταν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε έναν προμηθευτή ή απλά δεν μπορείτε να περιμένετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *