Πρέπει να υπάρξει κάτι που να δεσμεύει την παροχή νερού πάνω στο Louisville Hackerspace LVL1. Κτίρίζουν ένα freaking τάφρο μπροστά από το κτίριό τους, φαινομενικά για να κρατήσουν τον μαύρο ιππότη καθώς και τα ζόμπι στον κόλπο.

Αφού σκάψουν ένα βαθιά τάφρο 14 ποδιών μπροστά από το κτίριο τους – ένας κίνδυνος μετριασμένος από μερικές χαλύβδινες πλάκες καθώς και πορτοκαλί κώνους που συνέβαλαν γενναιόδωρα από τους εργαζόμενους της πόλης Louisville – τα μέλη της LVL1 άρχισαν να κινούνται σωλήνες γύρω από την προετοιμασία για την τάση τους.

Επίσημα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Λουισβίλ πιστεύει ότι αυτή η δουλειά θα είναι ένα σιντριβάνι καθώς και η αντανακλαστική πισίνα. Το Δημαρχείο φαίνεται εξαιρετικά φιλικό. Το Εμπορικό Επιμελητήριο Louisville ρώτησε να συμπεριλάβει το LVL1 στην περιοδεία Derby του επόμενου έτους.

Η αναπτυσσόμενη τάφρος από την ανίχνευση του Zombie είναι το ρεύμα σε μια σειρά από αναπτυχίες για την ενίσχυση της ασφάλειας του LVL1. Οι προηγούμενες αναπτύξεις περιλάμβαναν ένα ρομποτικό υπερίδιο που προστατεύει το κτίριο και ένα ρομποτικό βραχίονα στα μέλη του Cajole για να κάνει την προσφορά του. Όπως είπαμε, είναι πιθανότατα κάτι στην παροχή νερού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *