πριν από λίγους μήνες, [ο Οδυσσέας] είχε μια δουλειά στο μυαλό που θα τρέξει Zork σε ένα TDD. Παρόλο που ήταν λίγο ένας αγώνας να πάρει τη δουλειά που προετοιμάστηκε εγκαίρως για το Faire του Maker του Bay Area, το συνοδευτικό αναπτυσσόμενο blog μας λέει ότι ήταν πολύ περισσότερο από αξίζει την προσπάθεια.

Αφού συνδέσετε τις πεπτικές εκτάσεις του τηλεφώνου σε ένα Arduino Pro, ένα μόντεμ προσαρμόστηκε έτσι ώστε το ακουστικά συζευγμένο TDD να μπορεί να διασυνδεθεί. Αν και η οθόνη TDD είναι μόνο μία γραμμή, [ο Οδυσσέας] μεταδίδει το κείμενο μόνο σε 45,5 baud, έτσι ώστε ακόμη και ο πιο αργός επισκέπτης να συμβαδίσει με την ιστορία. Για την εκτέλεση του πραγματικού κώδικα, οι προκαταρκτικές προσπάθειες αξιοποίησης ενός Arduino Pro, καθώς και στη συνέχεια το Arduino Mega εμφανίζεται ανεπιτυχής από τους περιορισμούς του SRAM σε αυτά τα AVR. Μετά την απόρριψη της έννοιας της τρέχουσας Zork σε ένα Arduino, η εργασία ολοκληρώθηκε με έναν ενιαίο υπολογιστή FITPC τοποθετημένο μέσα στο τηλέφωνο.

Ο κώδικας της εργασίας τρέχει Zork σε ένα λιμάνι του προγράμματος InfoCom Z-κώδικα ή το φερμουάρ. Πολλές περιπέτειες διαδραστικών κειμένων έβαλαν στη μορφή Z-κώδικα, οπότε ενειδολογούμε ότι θα ήταν ασήμαντο να έχετε αυτή τη δουλειά να τρέχει δερμάτινες θεές του Φόβο ή τον απίστευτο οδηγό του Hitchhiker για τον γαλαξία. Είναι ένα εξαιρετικά καλό έργο, καθώς θα μπορούσαμε να δούμε γρήγορα τον εαυτό μας να καθόμαστε με αυτό το έργο, ένα μπουκάλι δύο λίτρων Shasta, καθώς και μια ταινία All-Rush Mix σε ένα βράδυ του Σαββάτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *