Osh Park συνεχίζει να βελτιώνεται και καλύτερα. Πιστεύουμε ότι η πρόσφατη προσθήκη της κοινής χρήσης του έργου είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό! Σίγουρα αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε την καλοσύνη ανοιχτού κώδικα που δημοσιεύτηκε από άλλους με ελάχιστη προσπάθεια. Αλλά σε εμάς υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που κάνουν αυτό το πολύτιμο.

Πρώτα μακριά, η ικανότητα να περιηγηθείτε στα έργα μπορεί να αποτελέσει σημαντική έμπνευση για το δικό σας έργο. Δεύτερον, τα ίδια τα αρχεία του διοικητικού συμβουλίου είναι διαθέσιμα για λήψη και μοιάζει να μπορείτε να δημοσιεύσετε συνδέσμους με το αποθετήριο σας εάν επιλέγετε κατά την κοινή χρήση του έργου σας. Αυτό κάνει το Osh Park κάτι από ένα πράγμα για pcbs. Περιηγηθείτε σε αυτό που παρέχεται τότε κατεβάστε τα αρχεία για να παραδώσετε τον εαυτό σας ή απλά να χρησιμοποιήσετε ως αναφορά για να δείτε πώς οι άλλοι κάνουν τα πράγματα όταν βάζετε τα ίχνη. Και βέβαια οι τιμές του βράχου που παρέχονται καθιστούν αυτό ένα μη-Brainer για κοινόχρηστα σχέδια Breakout Board.

Το Twitter Post ονομάζει αυτό το “πρώιμο στάδιο” του χαρακτηριστικού. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι έρχονται με καθώς ωριμάζουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *