με τη μεγάλη δράση καθώς και το blog cred από το ρολόι του QR Code του, [CH00F] αισθάνθηκε ότι ήταν καιρός να εντείνει το παιχνίδι του καθώς και την ενημέρωση του στυλ σε ένα κατάλληλο εμπορικό προϊόν. Το νέο του QR ρολόι είναι μεγαλύτερο, φωτεινότερο, φθηνότερο, καθώς και σε κάθε μέθοδο πολύ καλύτερη από την παλιά έκδοση, ωστόσο αυτές οι βελτιώσεις ήρθαν σε ένα κόστος.

Οι LED Matrices [CH00F] που χρησιμοποιούνται στην προηγούμενη, μικρότερη έκδοση δεν ήταν πολύ αισθητικά ευχάριστη. Ζήτησε τα φώτα να ακτινοβολούν ένα εκθαμβωτικό λευκό, καθώς και επίσης να είναι κάπως ελκυστικό όταν δεν φωτίζεται. Οι πίνακες LED 8 × 8 [CH00F] που επέλεξαν από το FutuRLEC είχαν αηδιαστικό κίτρινο φινίρισμα σε κάθε LED που έγινε φως που εκπέμπεται από τα μπλε LED μέσα σε ένα εκθαμβωτικό λευκό. Αυτό ακριβώς δεν θα έκανε για ένα βιομηχανικό προϊόν με το όνομα [CH00F] πάνω σε αυτό, οπότε υπολογίστηκε σε μια θέση στον κόσμο όπου ό, τι ήταν προς πώληση: alibaba.com.

Μετά από ορισμένες δοκιμές, καθώς και τις δοκιμασίες με τους κατασκευαστές στοιχείων στην Κίνα, [CH00F] είχε το καλύτερο LED Matrix. Όχι τόσο ακριβό, εξαιρετικά μεγάλο έλεγχο υψηλής ποιότητας, καθώς και κάτι που φαινόταν πραγματικά υπέροχο όταν και οι δύο που είναι ατελείωτες όσο και φωτισμένοι.

Τώρα που οι πίνακες του στρέφονται, [CH00F] ελπίζει πραγματικά να προσφέρει το ρολόι QR στο Tindie. Κάθε μήτρα LED 24 × 24 πρέπει να δαπανηθεί λιγότερο από $ 100, μια αρκετά μεγάλη προσφορά αν μας ρωτήσετε. Θα ήθελε να καταλάβει εάν οποιοδήποτε διαθέσιμο άτομο έχει οποιοδήποτε είδος αιτήσεων λειτουργίας, στις οποίες μπορούμε μόνο να δηλώσουμε ότι πρέπει να απαλλαγεί από τα σύνορα PCB. Τα πλακάκια μερικές από αυτές τις οθόνες καθώς και ο έλεγχος τους μέσω σειριακού θα ήταν πολύ πιο δροσερό από ένα ρολόι κώδικα QR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *