όταν εργάζεστε σε ένα κύκλωμα διαχείρισης κινητήρα [Scott] ανακάλυψε τον εαυτό του σε απαίτηση μιας μεθόδου να συγκρίνει την απόδοση δύο διαχειριστικών κυκλωμάτων ταυτόχρονα. Το παλμογράφο υψηλής ποιότητας που έχει δεν ήταν τόσο όσο το έργο. Αφού πίστευαν γι ‘αυτό για λίγο κατέληξε να χρησιμοποιεί τα αυτιά του ως τον παλμογράφο.

Τα σήματα που μέτρησαν είναι καλά κατάλληλα για τη δυσκολία καθώς έπεσαν στην ανθρώπινη ποικιλία της ακοής. Χρησιμοποίησε κάποιο καλώδιο τυλιγμένο γύρω από κάθε ένα από τα τρία αγωγούς στο Jack των ακουστικών του στην αγορά για να τους συνδέσετε σε ένα breadboard. Στη συνέχεια, συνδέθηκε μόλις κάθε κανάλι σε ένα από τα κυκλώματα αυτοκινήτων αυτοκινήτων, καθώς και συνδέθηκε το τυπικό έδαφος. Ακούγοντας τον τόνο των γηπέδων σε κάθε αυτί ήταν στην πραγματικότητα σε θέση να τους συντονίσει.

Εάν προσπαθούσε να βρει μια συγκεκριμένη συχνότητα, μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα θορύβου του να πάρει καθώς και να εξετάσει ένα δείγμα. Ωστόσο, η ισορροπία ήταν αυτό που χρειαζόταν εδώ, καθώς πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτή ήταν μια απλή, καθώς και δημιουργική μέθοδος για να το πάρει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *