Ποτέ δεν πίστευαν ότι έπληξε την αυτοκινητοβιομηχανία για να ανακαλύψουμε ηλεκτρονικά που μπορούμε να παίξουμε. Ωστόσο, η [istimat] ήταν σε θέση να τραβήξει αυτό το χειριστήριο εργασίας από ένα κατά τα άλλα καταστραμμένο ταμπλό μοτοσικλετών. Το τμήμα Kawasaki έχει μόνο τρεις ακίδες στο πίσω μέρος του. Συνδέοντας το 12V στο PIN IGN, το έδαφος στο GND, καθώς και ένα καλώδιο 12V στο μη επισημασμένο PIN που ήταν σε θέση να κάνει το χορό της βελόνας καθώς και να γίνει κατανοητό ότι πήρε κάπου.

Ο μικροελεγκτής του επιλογής για τη δουλειά είναι ένα πλακέτα Arduino. Ωστόσο, τα επίπεδα λογικής 5V δεν πρόκειται να βάλουν το τετράγωνο κύμα που απαιτείται για να οδηγήσει τη συσκευή. Μια περιήγηση στο διαδίκτυο τον οδήγησε σε ένα κύκλωμα 2 τρανζίστορ που τον επιτρέπει να πάρει τα αποτελέσματα που βλέπουν στο βίντεο. Το σχέδιό του είναι να προσθέσει απόδοση που να χρησιμοποιεί το Arduino για να τραβήξει δεδομένα από σχεδόν οποιοδήποτε είδος πηγής καθώς και την οθόνη στον επιλογέα. Αυτό το γραφείο υπολογιστών που χαρακτήρισε όλες τις ενδεικτικές αναβάθμιση της CPU Tons που αφορά άμεσα το μυαλό.

Πιστεύετε ότι το τετράγωνο κύκλωμα κυκλώματος είναι πολύ πιο δύσκολο από το απαραίτητο; Μπορεί αυτό να τελειώσει με ένα μόνο ένα τρανζίστορ NPN καθώς και ένα ζευγάρι αντιστάσεων;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *