[Harrson] ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος για να πάρει μια προσφορά σε αυτό το στόχο μηδέν φανάρι. Είναι καθώς και ο φακός LED που χρησιμοποιεί μπαταρίες λιθίου που επαναφορτίζονται μέσω USB. Αυτό είναι πραγματικά βολικό. Ωστόσο, όταν το έσπασε ανοιχτό, όπως και κάθε τύπος μεγάλου χάκερ με νέα παιχνίδια, ανακάλυψε ότι δεν θα χρεώσει κοινά 18650 κύτταρα λιθίου. Αυτός είναι ο παράγοντας τύπου που χρησιμοποιεί, ωστόσο το ιδιόκτητο κύτταρο που περιλαμβάνει και τους δύο αγωγούς στην κορυφή.

Έτσι πού ξεκίνησε η [Harrson] με το έργο; Κάλεσε την επιχείρηση να ρωτήσει για τη ρύθμιση. Ήταν σε θέση να επαληθεύσει ότι τα ιδιόκτητα κύτταρα έχουν απλώς έναν αγωγό που φέρνει το κάτω μέρος να έρχεται σε επαφή με το κελί όσο το πάνω μέρος. Θα στοιχημάτισα ότι αυτό είναι να διευκολύνουμε τον ίδιο τον φακό να κατασκευαστεί.

Έχει να εργαστεί με σαρωτή ένα επίπεδο καλυμμένο καλυμμένο καπτό από μια παλιά μπαταρία φορητού υπολογιστή. Αυτή η λεπτή λωρίδα παράγεται για τη σύνδεση των κυττάρων μιας μπαταρίας, καθώς και είναι μάλλον επίπεδη, ώστε να είναι σε θέση να παρακάμψει το περίβλημα του κυττάρου 18650 μέσα στο διαμέρισμα της μπαταρίας. Έκανε μια σύνδεση συγκόλλησης για τη λωρίδα μέσα στο διαμέρισμα επαναφόρτισης, αφήνοντας μια ουρά που κάνει επαφή με τη βάση ενός κοινού κελιού.

Εάν έχετε κάνει ποτέ να ανοίξει μια νεκρή μπαταρία φορητού υπολογιστή που πιθανότατα ανακαλύφθηκε γύρω από τα κύτταρα λιθίου. Αυτά είναι συνήθως η παραλλαγή του 18650 που μιλήσαμε. Η μπαταρία πεθαίνει όταν ένα μόνο κελί πηγαίνει κακό, έτσι ώστε το [Harrson] έχει προμήθειες των μεγάλων κελιών που θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον φακό του ανάλογα με τις ανάγκες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *