αναζητώντας έναν τρόπο να διασκεδάζουν τους φίλους και την οικογένεια αυτή την περίοδο των διακοπών; Κοιτάξτε ακόμη περισσότερο από το Powered Powered Powered Powered Piano. [Asahillis] έχει δημοσιεύσει αυτό το εκπαιδευτικό για την οικοδόμηση ενός μουσικού κέντρου εντολών 6 σημείων.

Το πιάνο χρησιμοποιεί φωτοβολίδες για να μετατρέψει κάθε σημείωση όταν ο παίκτης τρέχει το χέρι τους πάνω από αυτό. Οι σημειώσεις μπορούν να συντονιστούν ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας ποτενσιόμετρα στο μπροστινό μέρος του κουτιού. Το hack χρησιμοποιεί δύο κυκλώματα: ένα για να δημιουργήσει τους τόνους και ένα δευτερόλεπτο για να τα ανακατεύουμε. [Asahillis] Προσαρμοσμένο [Forest Mims III] Τα διαχρονικά σχήματα για τον κατασκευαστή τόνου 555 και το 741 Audio Mixer για να δημιουργήσει το φωτόνο του φωτοκύτταρο.

Όταν το όργανο ενεργοποιείται, ο κώδικας λαμβάνει μια ανάγνωση 5 δευτερολέπτων του φωτός περιβάλλοντος και ορίζει ένα κατώτατο όριο με βάση τα ευρήματά του. Στη συνέχεια, η πρώτη σημείωση θα ακούγεται, υποδεικνύοντας ότι το πιάνο είναι έτοιμο να παιχτεί. Κάθε σημείωση έχει τη δική του δήλωση αν το λέει να ακούγεται όταν ο αντίστοιχες φωτοβολταϊκός του φτάσει σε μια τιμή κάτω από το καθορισμένο όριο (όταν η συσκευή αναπαραγωγής έχει σκιά). Υπάρχει ένα βίντεο επίδειξης που περιλαμβάνεται στον οδηγό, αλλά δεν θα μπορούσαμε να το ενσωματώσουμε εδώ. Ελέγξτε το βίντεο επίδειξης μετά το διάλειμμα.

Εάν επιλέξετε να βράσετε με τα φώτα σας, υπάρχει πάντα αυτή η εξαιρετική άρπα λέιζερ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *