πριν από λίγους μήνες, το [Wermy] χτίστηκε το Mintypi, μια κονσόλα τυχερών παιχνιδιών με βάση το Raspberry που ταιριάζει σε ένα κασσίτερο Altoids. Είναι εκπληκτικό – υπάρχει μια σύνθετη οθόνη LCD, ήχου DAC και ένας τεμαχισμένος ελεγκτής Nintendo που συνδέονται με ένα βατόμουρο Pi για την καλοσύνη των τυχερών παιχνιδιών στο δρόμο. Τώρα, υπάρχει ένα νέο mintypi. Το Mintypi 2.0 βελτιώνεται σημαντικά την προηγούμενη γενιά αυτής της πρωτοποριακής κονσόλας τυχερών παιχνιδιών με βάση τη μέντα με μια καλύτερη οθόνη, καλύτερα κουμπιά, προσαρμοσμένες τρισδιάστατες ταινίες 3D και καλύτερος ήχος. Πραγματικά, ζούμε σε μια χρυσή εποχή.

Η έκδοση δύο του Mintypi χρησιμοποιεί 3D τυπωμένα εξαρτήματα και περιλαμβάνει μια πραγματική μεντεσέ για να κρατήσει την οθόνη να υποστηρίξει όταν το κασσίτερο Altoids είναι ανοιχτό. Αντί για ένα ηχητικό διάλυμα που βασίζεται σε DAC, [Wermy] χρησιμοποιεί μια κάρτα ήχου USB για σαφέστερο, τραγανό ήχο. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί επίσης τη νέα, ασύρματη έκδοση του Raspberry PI Zero. Το Raspberry Pi Zero W επιτρέπει σε αυτό το ALTOIDS TIN να συνδεθεί στο Internet ή, εναλλακτικά, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να πετάξει ROM σε αυτό το πράγμα χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσετε σε έναν υπολογιστή.

Για το λογισμικό, αυτό το ρετρό Video Video Maker είναι Retropie, ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να πάρετε ρετρό βιντεοπαιχνίδια που τρέχουν κάτω από μηχανήματα Linux χαμηλής ισχύος. Όλα είναι εκεί, από το Nes έως το Amstrad στο σύστημα Master Sega.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το [Wermy] δημιούργησε το mintypi 2.0, αλλά υπόσχεται σύντομα έναν οδηγό. Μέχρι τότε, θα πρέπει απλώς να ρίξουμε το βίντεο που ενσωματώνονται παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *