Οι φίλοι του γνωρίζουν το [GBG] ως μια απόκλιση σχεδόν οτιδήποτε με έναν επεξεργαστή 6502 σε αυτό. Ενδιαφέρεται επίσης για bitcoins. Μια στιγμή πίσω, ένας φίλος ρώτησε αν θα ήταν δυνατό να δούμε τα bitcoins με ένα παλιό σύστημα απόλαυσης nintendo. Ενώ αυτή η ιδέα έγινε στο Jest, δεν είναι μια από αυτές τις ιδέες που κανένα άτομο μπορεί να αφήσει εύκολα. Ναι, είναι δυνατόν να δούμε bitcoins με ένα nes, και [GBG] είναι εδώ για να μας δείξει πώς.

Η εξόρυξη bitcoins απλώς εκτελεί απλώς ένα hash sha256 σε μια τυχαία τιμή από το δίκτυο bitcoin και μεταδίδει το αποτέλεσμα αυτού του υπολογισμού πίσω στο Internet. Φυσικά αυτό απαιτεί ένα διαδίκτυο στη γέφυρα του NES. [GBG] έφερε σε ένα βατόμουρο PI για αυτό το έργο. Υπάρχει το πρόβλημα της πραγματικής λήψης δεδομένων σε ένα nes, όμως, και αυτό είναι κάτι μόνο ένα USB Copynes μπορεί να χειριστεί. Αφού κάνετε κάποια μαθηματικά 32-bit, το NES το στέλνει στο Raspberry Pi και στο δίκτυο Bitcoin.

Όταν θεωρείτε ότι ακόμη και ένας υπολογιστής παιχνιδιού υψηλού επιπέδου έχει λίγες πιθανότητες εξόρυξης ενός bitcoin σε οποιοδήποτε προσιτό χρονικό διάστημα, υπάρχει μικρή πιθανότητα relrominer θα είναι πάντα σε θέση να δρουν μια bitcoin. Είναι όλα τυχαία, όμως, ενώ είναι δυνατόν, θα εκτιμούμε μόνο την εκπληκτική κατασκευή για τώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *