AH, CSI. Ποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή μπορεί να παρουσιάσει ψηφιακή εγκληματολογία με τέτοιο διάλογο δύο bit;

Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε για άλλη μια φορά να τοποθετήσετε τα καπέλα σας Hacker – ένα κόκκινο Fedora, παραδοχής – καθώς και να μας πείτε ο χειρότερος διάλογος χάκερ που έχετε δει σε ταινίες ή τηλεόραση. Έχουμε δει έναν τόνο εκπομπών καθώς και ταινίες όπου οι συγγραφείς καθώς και οι σκηνοθέτες ξοδεύουν μηδενικό χρόνο να κάνουν οποιοδήποτε είδος είδους έρευνα μελέτης σε ό, τι καινοτομία θα ήθελαν να δείξουν στην ιστορία που προσπαθούν να μεταδώσουν. Συνήθως αυτό οδηγεί σε γραμμές όπως, “Θα παράγετε μια διεπαφή GUI που χρησιμοποιεί οπτική βασική. Δείτε αν μπορώ να παρακολουθήσω μια διεύθυνση IP. ” Είναι Technobabble στο καλύτερο, καθώς και τρομερά παραπληροφωμένο στο χειρότερο.

Αναρωτιόμαστε τι εσείς, οι επισκέπτες του Hackaday, πιστεύουν ότι τα χειρότερα παραδείγματα του χάκερ Lingo αποτυγχάνουν. Οτιδήποτε από, «ενισχύει!» Στη φοβερή προσφορά πραγματικής ζωής, “Ο ιστός δεν είναι ένα τεράστιο φορτηγό. Είναι μια σειρά σωλήνων. ”

Θα συγκεντρώσουμε τις συμβουλές σας σε μια μεταγενέστερη θέση, ωστόσο στοιχηματίζω κάτι από το Star Trek: Το Voyager θα κάνει το # 1 Technobabble / Hacking Lingo αποτύχει. Υπάρχει εξίσου πολύ σε αυτή την παράσταση που δεν είναι εσωτερικά συνεπής καθώς και δεν πληρώνει κανένα είδος προσεχούς στις νομοθεσίες της (φανταστικής) φυσικής. Warp 10, σε κοιτάζω. Του προγράμματος Υπήρχε η υπέροχη σύσταση Habbo στον γιατρό της περασμένης εβδομάδας, ο οποίος, ωστόσο, στοιχηματίζω ότι ήταν σκόπιμη όπως [Moffat] φαίνεται τόσο πολύ όσο η ταχύτητα στους τομείς καθώς και τα μίτα των Interwebs.

Περίπου πριν από ένα μήνα, σας ζητήσαμε τη λαβή σας τις χειρότερες σκηνές hacking που εμφανίζονται ποτέ στην τηλεόραση ή την ταινία. Τα αποτελέσματα παρήγαγαν υπέροχη προβολή, αν και με μια εκπληκτική απουσία του άνδρα χλοοτάπητας. Τώρα θέλουμε κάποιο διάλογο για να πάμε με αυτές τις τρομακτικές σκηνές hacking. Έτσι, τι σας δηλώνουν, Hackaday; Ποια είναι η χειρότερη hacking lingo σταματήσει να δουλεύει ή ακούσει; Παρακαλούμε να είστε συγκεκριμένοι για το τι δείχνουν ταινία / τηλεοπτική εκπομπή. Τελευταία φορά κάποια σπουδαία πράγματα που πιθανότατα γλίστρησε από τότε που οι άνθρωποι μόλις δήλωσαν μερικές λέξεις χωρίς υποθέτοντας το πλαίσιο που θα καταλάβαν ακριβώς αυτό που αναφέρθηκαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *