που έχουν αγοράσει ένα RV και κατευθύνονται για την κατάστασή σας με κουβάδες γεμάτες από χόμπι ηλεκτρονικό υλικό. Είναι η εθνική περιήγηση του Sparkfun και αν θέλετε να φιλοξενήσουν ένα εργαστήριο για τα παιδιά στην περιοχή σας τώρα είναι η ώρα να εγγραφείτε!

Δεν είναι έκταση να πούμε ότι η καθημερινή μας ζωή είναι σταθερά δεσμευμένη με την τεχνολογία. Οι πιθανότητες είναι ότι κάθε ένα από τα παιδιά σε αυτή την εικόνα θα περπατήσει γύρω με ένα ενσωματωμένο σύστημα στις τσέπες τους από τη στιγμή που έπληξαν το γυμνάσιο, αν όχι νωρίτερα (σοβαρά, πολλοί από αυτούς έχουν την νεότερη γενιά έξυπνων τηλεφώνων υψηλού επιπέδου). Το λυπηρό γεγονός είναι ότι σχεδόν το 100% δεν θα έχει ποτέ ιδέα πώς λειτουργεί το υλικό σε αυτές τις συσκευές. Και εκεί που πιστεύουμε ότι αυτό το πρόγραμμα λάμπει πραγματικά.

Το Sparkfun προγραμματίζει 50 στάσεις όπου επιδοτεί $ 1000 του κόστους. Η ομάδα θα συνεργαστεί με κάθε σχολείο / οργανισμό για να έρθει με ένα κατάλληλο εργαστήριο για την ηλικία των μαθητών και τις βασικές τους γνώσεις για το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα εμπνεύσει μια νέα γενιά χάκερ υλικού που τελικά θα συμβάλει στη χρήση της τεχνολογίας για την επίλυση παγκόσμιων ζητημάτων. Ελέγξτε το κλιπ προσφοράς τους μετά το άλμα.

Συζητήσαμε επιδοτούμενες επισκέψεις. Το πρόγραμμα εξακολουθεί να κοστίζει 1500 δολάρια και θα μεταβεί μέχρι τα $ 2500 μετά τις πρώτες 50 στάσεις. Αλλά το υλικό που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο παραμένει με τα παιδιά. Και ελπίζουμε ότι η ετικέτα αξίας $ 37,50- $ 125 / ουσίας θα θεωρηθεί ως μια αξιόλογη επένδυση για να πάρει τα παιδιά που ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από απλά διασκεδάζοντας τον εαυτό τους με τις κοινωνικές μεσαίες προσφορές που τρέχουν στο υλικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *