υπάρχουν ακριβώς δύο τύποι προσωπικών υπολογιστών που διατίθενται σήμερα. Εάν χρειάζεστε πολλή ιπποδύναμη, μια ισχυρή GPU ή μια CPU πλήρους ισχύος, θα καταλήξετε σε μια επιφάνεια εργασίας. Εάν χρειάζεστε κάτι φορητό, παίρνετε ένα φορητό υπολογιστή με μια CPU WIMPY και μια υποψήφια GPU. Ιστορικά, υπήρξε ένας τρίτος τύπος υπολογιστή, η απόλαυση. Το luggable είναι ένας επιτραπέζιοι υπολογιστής γεμάτος σε μια περίπτωση που το καθιστά ελαφρώς πιο φορητό από μια επιφάνεια εργασίας και μια οθόνη. Δεν μπορείτε να αγοράσετε μια θωρακισμένη θήκη PC τώρα. Απλά δεν υπάρχουν ως εμπορικό προϊόν που μπορείτε να σπρώξετε το δικό σας υλικό. Αυτός είναι ένας συντελεστής μορφής μια ολόκληρη βιομηχανία που ξέχασε.

Τώρα υπάρχει ένα DIY Luggable PC. Αυτό το έργο από το [Roger] συσκευάζει μια τυπική μητρική πλακέτα ATX, ένα GPU πλήρους μεγέθους, μια παροχή πλήρους μεγέθους, και οτιδήποτε άλλο που κάνει έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ισχυρό σε μια περίπτωση που μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα εναέρια κάδο.

[Roger] εργάζεται σε αυτό το έργο για λίγο, και παρουσιάστηκε στο Hackaday πίσω όταν έμοιαζε με ένα creamp mendel. Έχουν υπάρξει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες επαναλήψεις αυτού του έργου, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ, πολύ δροσερό μηχανισμό άρθρωσης που επιτρέπει στην οθόνη να διπλώνεται όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται. Είναι ένα μηχανικό θαύμα που εμποδίζει τις γρατζουνιές. Καθαρός. Το υπόλοιπο της θήκης είναι κατασκευασμένο από την εξώθηση αλουμινίου 2020 και περίπου ένα κιλό πηνίο νήματος.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια φορητή περίπτωση, υπάρχουν μερικοί συμβιβασμοί. Δεν υπάρχουν 5.25 “Bays, No 3.5” Bays, και λίγοι όρμοι 2.5 “. Τα M.2 SSDs και οι μονάδες CD που τροφοδοτούνται με USB υπάρχουν, οπότε αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Αυτή είναι μια πραγματικά φανταστική περίπτωση με έναν παράγοντα μορφής που δεν μπορείτε να αγοράσετε οπουδήποτε αλλού. Εάν έχετε μια εφεδρική οθόνη και ένα κομμάτι εξώθησης που κάθεται, αυτό είναι ένα για να χτίσει τον εαυτό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *