Είναι ώρα των Χριστουγέννων. Έχετε μια σειρά από 50 ξεχωριστά διευθύνονται LED RGB, τι θα κάνατε; Λοιπόν, [Barney] έκανε μια απόφαση να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Έχει κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που δείχνει τις τρέχουσες πεποιθήσεις του Twitter για τις διακοπές.

ΟΠΑ, τι? Παραδεχόμαστε, είναι ένας τύπος περίεργης ιδέας, αλλά η εφαρμογή λογισμικού πίσω από αυτό είναι αρκετά δροσερό. Δεδομένου ότι αποδεικνύει την ομάδα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, απελευθέρωσε τον πηγαίο κώδικα για τον αναλυτή του αισθήματος. Σε αντίθεση με έναν κανονικό αναλυτή αίσθησης που αποδίδει σημεία σε θετικές λέξεις και αρνητικά σημεία για αρνητικές λέξεις, αυτό χρησιμοποιεί πραγματικά ένα μοντέλο βαθιάς μάθησης που αναπτύσσει μια αναπαράσταση ολόκληρων προτάσεων με βάση το πρόβλημα της δομής τους – μόνο; Δημιουργήθηκε και εκπαιδεύτηκε για να εξετάσει τις κριτικές κίνησης, όχι τα Χριστούγεννα Tweets.

Ανεξάρτητα, εξακολουθεί να κάνει την τεχνική (είδος), αλλά, είναι πολύ αργή. [Barney] Έχει τον ταχύτερο υπολογιστή του τρέχει τέσσερις περιπτώσεις του αναλυτή, η οποία τραβάει τα Χριστούγεννα tweets που έχουν ταξινομηθεί από το API Twitter – τότε τους αναλύει, αποδίδει το συναίσθημα και τις τοποθεσίες τους σε μια δεύτερη ουρά. Χρησιμοποιεί τον Beanstalkd για την ουρά και ένα βατόμουρο Pi για να διαχειριστεί τα φώτα. Το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά φωτισμένη οθόνη των οποίων τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις των εισερχόμενων tweets – είναι δύσκολο να δηλωθεί αν είναι πραγματικά επιτυχής, αντανακλώντας τη γνώμη των tweets, αλλά είναι μια αρκετά εκπληκτική ιδέα.

Συζητήστε γύρω από το διάλειμμα για να δείτε το Tweet των Χριστουγέννων Tweet αναλύοντας δέντρο σε δράση – δηλώστε ότι 5 φορές γρήγορα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *