[KARL Lunt] λειτουργεί για να λείψει το Raspberry PI που υπάρχει όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πρώτο βήμα στο ταξίδι του ήταν να αντικαταστήσει τον γραμμικό ρυθμιστή τάσης με αυτή την έκδοση λειτουργίας διακόπτη. Είναι ένα κύκλωμα ρυθμιστή τάσης βήμα προς τα κάτω με ένα μικρό αποτύπωμα καθώς και μια ετικέτα αντιστοίχισης (περίπου $ 10) από την Pololu. Είναι λίγο επαρκές για να τοποθετηθεί στην κενή περιοχή μεταξύ του συνδετήρα της κορδέλας LCD καθώς και του κύριου επεξεργαστή.

Η δουλειά βασίστηκε στο hack που είδαμε στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, παρέχουμε πολύ περισσότερη πιστοληπτική ικανότητα στο [Καρλ] για την εξάλειψη του παλαιού μέρους με ασφαλέστερο τρόπο. Έλαβε τα δύο μικρά μολύβια στο κάτω μέρος του παλαιού μέρους, στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα ζεστό σίδερο για να ζεσταθεί επαρκώς το μεγάλο μαξιλάρι πριν εξαλείψει το σώμα του. Με το παλιό τμήμα της μεθόδου είναι απλώς ένα θέμα σύνδεσης των τριών καλωδίων στην καλύτερη διαμόρφωση.

Αυτή η μείωση της χρήσης κατά περίπου 50 mA. Επιθυμούσε να κάνει πολλά περισσότερα εξαλείφοντας τις ενσωματωμένες λυχνίες LED. Ο στόχος του είναι μια κλήρωση κάτω των 250 ma στην αγορά για να το κάνει να διαρκέσει ένα λογικό χρονικό διάστημα όταν τρέχει από τις μπαταρίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *