το στιγμιότυπο οθόνης στις καλύτερες εμφανίσεις [Quinn Dunki’s] Εμφανίζεται ένα πρόγραμμα Hi World Program. Λοιπόν, δείχνει μόνο τη λέξη hi καλύτερη τώρα, αλλά η έννοια είναι η ίδια. Αυτό αποδεικνύει ότι ο εγγενής κώδικας 6502 λειτουργεί στον επεξεργαστή και αξιόπιστα δεδομένα εξόδου μέσω του υλικού VGA. Αυτό είναι ένα ευπρόσδεκτο επίτευγμα μετά την προβολή τόσο πολωνής εργασίας πηγαίνετε σε αυτό το έργο.

Αλλά με κάτι που αυτό το συγκρότημα δεν μπορείτε να περιμένετε να σημειώσετε πρόοδο χωρίς να βρείτε σφάλματα. Και αυτό το βήμα στο ταξίδι είχε ένα όμορφο μεγάλο στο κατάστημα για [Quinn]. Αφού γράφετε τον κώδικα συναρμολόγησης και φορτώστε το στη συσκευή που απογοήτευσαν για να διαπιστώσει ότι πέφτουν χαρακτήρες σε όλο τον τόπο. Τώρα δείχνει ένα στιγμιότυπο οθόνης και λέει ότι είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ως μια κατάσταση κούρσας – αποδεικνύοντας ότι έχει μεγαλύτερο εγκέφαλο από εμάς.

Το πρόβλημα είναι ένα ζευγάρι αδιάλειπτες διαδικασίες που εκτελούνται στο ίδιο τσιπ AVR (μέρος της GPU που χτίστηκε). Καταπολέμηση μεταξύ τους για τον έλεγχο των κύκλων επεξεργαστή και το καθορίστηκαν κάνοντας την πλακέτα της κόρης που βλέπει στην παραπάνω εικόνα. Μετακινεί μια από τις διαδικασίες κρίσιμης εποχής από το ενιαίο τσιπ AVR για να διορθώσει το ζήτημα χρησιμοποιώντας ένα τσιπ EDT7200L FIFO SRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *