Η Cydia είναι ο κόμβος για όλα τα jailbreak, καθώς και για να επωφεληθείτε από οποιοδήποτε είδος των θαυμάσιων διαθέσιμων τροποποιήσεων, προσθέτοντας τα απαιτούμενα repos ή πηγές είναι Πάντα ένα ευεργετικό βήμα. Σίγουρα, μπορείτε να ανακαλύψετε τα δεδομένα DEB χειροκίνητα, καθώς και να τα ρυθμίσετε μόνοι σας, ωστόσο με πολλά αποθετήρια στο ρεπερτόριο σας, Ahem, ρεπερτόριο σας, είστε και πραγματικά ρυθμισμένοι. Η διαχείριση αυτών των πηγών μπορεί να είναι μια δοκιμαστική εργασία στις καλύτερες στιγμές, ωστόσο χάρη σε ένα νέο τσίμπημα, μπορείτε τώρα να οργανώσετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας καθώς και να επαναφέρετε τη λίστα Cydia Repos. Επιθεωρήστε τις λεπτομέρειες καθώς και τις πληροφορίες λήψης παρακάτω.

Ονομάζεται CSources2, ο διάδοχος του αρχικού Tweak Csources, προσφέρει μια αφοσιωμένη διεπαφή που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις πηγές Cydia σε ή χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε καθώς και να τις προσθέσετε από την Cydia. Μπορείτε επίσης να επιθεωρήσετε τις λεπτομέρειες δέσμης, να προσθέσετε σημειώσεις, καθώς και να δείτε εάν μια πηγή εξακολουθεί να είναι ενεργή, μαζί με πηγές αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς. Είναι συνήθως απλό να χάσετε νεκρά repos καθώς συσσωρεύετε μια καλή λίστα τους, ωστόσο με το CSources2, μπορείτε εύκολα να κρατήσετε πάνω από τα πράγματα.

Εάν είστε λίγο μινιμαλιστής, μπορείτε να κρατήσετε μόνο μερικές πηγές στην Cydia, οπότε αυτή η τροποποίηση μπορεί να μην είναι απαραίτητη. Ωστόσο, ενώ είμαστε οπαδοί της διατήρησης των πραγμάτων εδώ, είμαστε επίσης κοροϊδεύσεις για εξαιρετικές τσιμπήματα, καθώς και ως εκ τούτου, όλα τα gadgets μας είναι γεμάτα με τα βράγχια με repos alore.

Η λειτουργία του αστεριού αυτής της τροποποίησης είναι η δυνατότητα αντιγράφων ασφαλείας καθώς και η επαναφορά των πηγών σας χρησιμοποιώντας μερικές εύκολες βρύσες. Όταν εγκατασταθεί, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των repos σας σε iTunes ή iCloud – την προτίμησή σας. Εάν συμβεί για να ενημερώσετε τη συσκευή σας ή απλά εγκαταστήσετε ξανά το iOS, τότε απλά επανεγκαταστήστε το CSources2, χτυπήστε το κουμπί Back, καθώς και ό, τι θα επιστρέψετε ακριβώς στο πώς το αφήσατε. Καλό και εύκολο.

Τέλος, το CSources2 σας επιτρέπει επίσης να μοιραστείτε την καταχώρισή σας με τους καλούς φίλους / επαφές σας επίσης ή μπορείτε να το στείλετε email στον εαυτό σας. Όταν εγκατασταθεί η τροποποίηση, πατήστε στο “@” στη σελίδα πληροφοριών του τσίμπημα, επιλέξτε μια επαφή, καθώς και αυτό είναι, έχετε μοιραστεί την καταχώρισή σας repos. Εύκολο δεν είναι;

Η τροποποίηση δεν είναι εντελώς εντελώς δωρεάν, καθώς και θα σας επαναφέρει δύο δολάρια, ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, αξίζει πολύ πολύ την δαπάνη.

Η τροποποίηση είναι εντελώς συμβατή με το iOS 8 καθώς και με το 7, οπότε έχει καλύψει όλες τις βάσεις. Ως εκ τούτου, αν ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις, τραβήξτε αυτό το τροποποιήστε από το bigboss repo στην Cydia.

Για σεμινάρια σχετικά με το πώς να jailbreak καθώς και να ρυθμίσετε το Cydia:

Πώς να Jailbreak iOS 8.1.2 Χρήση Taig [Οδηγός]

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

Jailbreak ios 8.1.3 καθώς και ενημέρωση κατάστασης iOS 8.2

Jailbreak iOS 8.1.2 καθώς και iOS 8.1.1 με Taig στο iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, πολύ περισσότερα [ενημερωμένα]

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει τη γκαλερί εφαρμογών iPhone Apps και το iPad Apps Gallery για να δείτε πολύ περισσότερες εφαρμογές για το iPhone σας καθώς και το iPad.

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter, να μας προσθέσετε στον κύκλο σας στο Google+ ή όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, το Google, το Apple καθώς και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *