Η NASA ξοδεύει πολύ χρόνο, ερευνώντας τη Γη καθώς και το περιβάλλον της γύρω περιοχής. Μία συγκεκριμένη λειτουργία του ποσοστού ενδιαφέροντος είναι οι ζώνες Van Allen, τόσο πολύ για να διασφαλίσουμε ότι η NASA ανέπτυξε ειδικούς ανιχνευτές στην έρευνα τους! Έχουν πλέον βρει μια προστατευτική φούσκα που πιστεύουν ότι έχει παραχθεί από ανθρώπινες μεταδόσεις στην περιοχή VLF.

Οι μεταδόσεις VLF καλύπτουν το εύρος 3-30 kHz, καθώς και ως εκ τούτου το εύρος ζώνης είναι εξαιρετικά περιορισμένο. Το VLF Hardware χρησιμοποιείται κυρίως για να αλληλεπιδράσει με τα υποβρύχια, συχνά να τους υπενθυμίσει ότι, ναι, ό, τι εξακολουθεί να είναι ωραία και δεν υπάρχει καμία απαίτηση να ξεκινήσει ακόμα τα nukes. Είναι επίσης χρησιμοποιούμενο για ναυσιπλοΐα καθώς και για τα σήματα χρονοβόρα ραδιοτηλεοπτικά.

Φαίνεται ότι αυτή η ανθρώπινη μετάδοση έχει παράγει ένα φράγμα των ειδών στο περιβάλλον που την προστατεύει από την ακτινοβολία από το διάστημα. Είναι ενδιαφέρον ότι η εξωτερική άκρη αυτής της “φούσκα VLF” φαίνεται να ανταποκρίνεται εξαιρετικά προσεκτικά με το εσωτερικό άκρο των ζωνών Van Allen που προκλήθηκε από το μαγνητικό πεδίο της Γης. Επιπλέον, το εσωτερικό όριο των ζώων Van Allan φαίνεται τώρα να είναι πολύ πιο μακριά από την επιφάνεια της Γης από ό, τι στη δεκαετία του 1960, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι ανθρωπογενείς μεταδόσεις VLF ενδέχεται να είναι υπόλογοι για την πίεση του ορίου προς τα έξω.

Συνολικά, αυτό φαίνεται σαν ένα τυχαίο, όσο δυνητικά θετικό αντίκτυπο της ανθρώπινης δραστηριότητας – το φράγμα προστατεύει τη γη από δυνητικά επιβλαβές ακτινοβολία. Το Video YouTube του NASA στο θέμα προτείνει ότι η κατανόηση αυτού του συστήματος μπορεί να μας επιτρέψει να διασφαλίσουμε τους δορυφόρους μας καθώς και αυτοκίνητα περιοχής από μερικές από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος της περιοχής.

Η NASA κάνει μια μεγάλη μελέτη έρευνας υψηλού επιπέδου – όπως η μονάδα EM που έχει πολλούς ανθρώπους εξαιρετικά συγκεχυμένους καλύτερα τώρα.

[Ευχαριστώ BTY!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *