που όλοι χρησιμοποιήσαμε για να αγγίξουν τα μαξιλάρια στους φορητούς υπολογιστές μας και να αγγίξουν οθόνες. Είναι μια προσδοκία τώρα που μια νέα συσκευή με οθόνη θα είναι ενεργοποιημένη.

Για τις πολύ μεγάλες επιφάνειες, όμως, η αφή είναι ακόμα κάτι ακριβό πολυτέλεια. Εάν είστε ένας χάκερ υλικού, εκτός αν είστε αρκετά τυχεροί για να κερδίσετε ένα εξαιρετικό cast-off, το περιστασιακό peek ενός Microsoft Pixelsense ή ενός διαδραστικού πίνακα σε ένα καλά εξοπλισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα θα είναι το καλύτερο που πιθανόν να πάρετε.

[ADELLAR IRANKUNDA] Μπορεί να έχει την απάντηση για τις μεγάλες ανάγκες του σκάφους αφής, αν δεν είστε καλά τακούνι, έχει κάνει ένα χρησιμοποιώντας την ενδιαφέρουσα μέθοδο γύρω από την περιοχή αφής με μια σειρά από υπέρυτες leds και τρανζίστορ φωτογραφιών. Μελετώντας τον φωτισμό των φωτοτραμεριστών με διαφορετικές λυχνίες LED στη συστοιχία, μπορεί να υπολογίσει τη θέση οτιδήποτε όπως ένα δάχτυλο που δείχνει το διάστημα. Είναι μια παλιά τεχνική που μπορεί να έχετε βρεθεί σε μερικές από τις προηγούμενες οθόνες οθόνης αφής CRT.

Το υλικό του είναι χτισμένο σε δώδεκα breadboard τοποθετημένα σε ένα τετράγωνο, πάνω στο οποίο κάθονται 144 ζεύγη LED / Phototosistor, διαχειρίζονται μέσω ενός σωρού από πολυπλέκτες 4051 CMOS από ένα στήριγμα του Arduino Nanos. Εάν φανταστείτε τον εαυτό σας, προσφέρει όλο τον κώδικα, αν και το πολύπλοκο φάσμα των Breadboards για να συγκεντρώσει πιθανότατα όχι για το αχνό καρδιάς. Μπορείτε να το δείτε σε δράση σε ένα βίντεο που έχουμε δημοσιεύσει κάτω από το διάλειμμα.

Αυτή είναι μια αξιόπιστη προσπάθεια για μια μεγάλη συσκευή κατάδειξης, αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Έχουμε δείξει προηγουμένως μια ματιά σε τραπέζια πολλαπλών αφών χρησιμοποιώντας μια υπέρυθρη κάμερα web και αν θέλετε ένα πραγματικά φανταχτερό πώς για αυτή την προβολή που έχει οδηγήσει με το Kinect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *