Μια από τις σημαντικότερες κριτικές που είχαν οι χρήστες Android για αυτή την πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα ήταν η δυσκολία να μεταναστεύσει σε μια νέα συσκευή. Η Google απάντησε σε αυτό το ζήτημα ενσωματώνοντας τις υπηρεσίες Google Play και τη λειτουργία Backup Google Drive σε συσκευές Android. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζει τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τις επαφές, τις ρυθμίσεις της συσκευής, τις φωτογραφίες και τα βίντεο, το SMS και μερικά από τα δεδομένα εφαρμογών. Αλλά πρόσφατα, οι χρήστες δεν είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας το εν λόγω χαρακτηριστικό λόγω του πλήκτρου αντιγράφων ασφαλείας τώρα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα παρέχουμε κάποιες μεθόδους για να διορθώσουμε το αντίγραφο ασφαλείας τώρα στο Google Drive για να γίνει λειτουργική για άλλη μια φορά. Χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας πηδήξουμε στη διαδικασία.

1. Αφαιρέστε το κλείδωμα της οθόνης

Η ευκολότερη λύση για την επιλογή Backup Now είναι να καταργήσετε όλες τις κλειδαριές της οθόνης σας από τη συσκευή σας. Μην ανησυχείτε, είναι μόνο προς το παρόν. Δηλαδή, μόλις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων, θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την εν λόγω κλειδαριά οθόνης. Έτσι, για να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από τις κλειδαριές οθόνης, κατευθυνθείτε προς την επιλογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας. Τώρα αναζητήστε τη λειτουργία ασφάλειας και τοποθεσίας. Στην ενότητα Ασφάλεια της συσκευής, πατήστε στην επιλογή ScreenLock.

Εισαγάγετε το pin ή τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, πατήστε κανένα στην οθόνη κλειδώματος οθόνης επιλογής. Τέλος, στην οθόνη επιβεβαίωσης της προστασίας της συσκευής, πατήστε στην επιλογή Ναι, αφαιρέστε την επιλογή. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας μία φορά και θα πρέπει τώρα να μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της συσκευής. Ωστόσο, εάν αυτή η λειτουργία δεν διορθώνει το αντίγραφο ασφαλείας τώρα, δοκιμάστε την επόμενη λύση.

2. Διορθώστε την επιλογή Backup Now με την προσθήκη ενός νέου λογαριασμού Google

Μερικοί από τους χρήστες ήταν σε θέση να διορθώσουν και να κάνουν την επιλογή αντιγράφων ασφαλείας να λειτουργούν στη συσκευή τους προσθέτοντας ένα νέο λογαριασμό Google. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε ένα εφεδρικό αναγνωριστικό Google που δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο αναγνωριστικό με την κατεύθυνση της σελίδας δημιουργίας λογαριασμού. Τώρα κατευθυνθείτε στο μενού Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android. Μεταβείτε στο Google και πατήστε στο υπάρχον αναγνωριστικό Gmail.

Κάτω από την επιλογή Επιλέξτε Λογαριασμό, πατήστε AD ADD άλλο λογαριασμό. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και ολοκληρώστε τη ρύθμιση αυτού του λογαριασμού στη συσκευή σας. Μην ξεχάσετε να το κάνετε ο ενεργός λογαριασμός Google. Μόλις το κάνετε αυτό, θα πρέπει τώρα να δείτε το κουμπί αντιγράφου ασφαλείας τώρα στο αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive. Ακόμα δεν υπάρχει τύχη; Προχωρήστε στην επόμενη λύση για να διορθώσετε την επιλογή Backup Now.

3. Διορθώστε την επιλογή Backup Now μέσω εντολών ADB

Για αυτή τη μέθοδο για τον καθορισμό της επιλογής αντιγράφων ασφαλείας τώρα, θα πρέπει να ρυθμίσετε και να εγκαταστήσετε τα εργαλεία SDK και πλατφόρμας Android στην επιφάνεια εργασίας σας. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε το USB εντοπισμού σφαλμάτων στη συσκευή σας (Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Πατήστε Αριθμός δημιουργίας 7 φορές> Επιλογές προγραμματιστή> Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων USB).

Μόλις ολοκληρωθεί, συνδέστε τη συσκευή σας με υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Ανοίξτε το φάκελο των εργαλείων πλατφόρμας και πληκτρολογήστε CMD στη γραμμή διευθύνσεων. Τώρα εισαγάγετε τις παρακάτω εντολές (εισάγετε την πρώτη εντολή, πατήστε Enter, Enter the Second και ούτω καθεξής). Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε το μέλος του XDA DEXER125 για αυτές τις εντολές.

κέλυφος adb
Το BMGR τρέχει
bmgr backupnow -όλα
Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει να πάρουν το μήνυμα “Το αντίγραφο ασφαλείας τελείωσε με το αποτέλεσμα: το αντίγραφο ασφαλείας ακυρώθηκε”. Αν συμβαίνει αυτό και μαζί σας, τότε εκτελέστε τις κάτω δύο εντολές επίσης:

bmgr backupnow appdata
bmgr backupnow -όλα
Θα πρέπει τώρα να λάβετε το μήνυμα επιτυχίας. Το κουμπί αντιγράφων ασφαλείας τώρα δεν θα πρέπει πλέον να είναι γκρίζο τώρα. Ακόμα δυσκολεύοντας να διορθώσετε την επιλογή Backup Now, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτήν την προσπάθεια τελευταίας τάφρου.

4. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εξομοιωτή τερματικού [root]

Εάν για κάποιο λόγο καμία από τις παραπάνω μέθοδοι δεν λειτούργησε για εσάς, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή τερματικού για την εισαγωγή εντολών. Η εφαρμογή Termux είναι αυτό που χρησιμοποιήσαμε σε αυτόν τον οδηγό. Αλλά βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει ρίζες, διαφορετικά, αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί καθόλου. Μόλις εγκαταστήσετε την εν λόγω εφαρμογή, ανοίξτε την και εισαγάγετε τις παρακάτω εντολές. Και πάλι, χάρη στο Dexer125 για αυτές τις εντολές.

δοχείο
bmgr backupnow -όλα
Αυτές ήταν οι τέσσερις διαφορετικές μεθόδους για να διορθώσετε την επιλογή Backup Now κάτω από το αντίγραφο ασφαλείας στην ενότητα Google Drive. Ενημερώστε μας ποια από τη μέθοδο επεξεργάστηκε για εσάς.

Διαβάστε το επόμενο: Εξουσιοδότηση εντολών ADB στο Android (Tutorial)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *