, η Tesla αποκάλυψε ότι πρόκειται να σταματήσει να βάζει υπερηχητικούς αισθητήρες στα αυτοκίνητά του, αντί να βασίζεται αποκλειστικά σε κάμερες για πράγματα όπως αυτόματο πιλότο. Η μετεγκατάσταση έρχεται μετά την επαλήθευση του Tesla ότι θα χρησιμοποιούσε πέρυσι κάμερες όρασης Tesla.

Στην αγορά για να κάνει αυτόματο έργο, τα οχήματα Tesla έχουν ιστορικά αποσταλεί με συνδυασμό κάμερας καθώς και υπερηχητικών αισθητήρων για να κάνουν οποιαδήποτε δουλειά.

Η Electrek σημειώνει ότι υπήρχαν “οκτώ κάμερες, ένα ραντάρ που βλέπει μπροστά, καθώς και έναν αριθμό υπερηχητικών αισθητήρων γύρω από τα οχήματά της”.

Αλλά αυτό είναι τώρα το μόνο να αλλάξει, με την Tesla προφανώς από την άποψη ότι η καλύτερη μέθοδος για να μιμηθεί τη μέθοδο που οι άνθρωποι οδηγούν τα οχήματα είναι να έχουν αυτόματο πιλότο να δούμε τι βλέπουν, καθώς και τίποτα περισσότερο.

Θα πίστευες ότι πολύ περισσότερα δεδομένα θα ήταν καλύτερα, ωστόσο η ιδέα του Tesla είναι ότι οι δρόμοι αναπτύσσονται για ανθρώπους που τους περιηγούνται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που βασίζεται σε όραμα-τα φυσικά νευρικά δίχτυα στο μυαλό τους. Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύει ότι είναι καλύτερο να προσπαθήσει να το αναπαράγει μόνο με κάμερες καθώς και συνθετικά νευρικά δίχτυα καθώς και να μην αφήσει τα δεδομένα ραντάρ να μολύνουν το σύστημα.

Ο Tesla δηλώνει ότι εξαλείφει τους υπερηχητικούς αισθητήρες από το Design 3 καθώς και το σχεδιασμό y, με το σχεδιασμό καθώς και το σχεδιασμό x που κάνει την ίδια ακριβώς μετεγκατάσταση που ξεκινά το 2023.

Ωστόσο, αυτό υποδηλώνει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν θα προσφέρονται αρχικά-αν και ο Tesla δηλώνει ότι θα τα φέρει τελικά σε οχήματα που δεν ανιχνεύουν. Αυτά περιλαμβάνουν το πάρκο Assist, το AutoPark, το Summon, καθώς και τη σοφή κλήση.

Μπορεί επίσης να επιθεωρήσετε:

Λήψη: iOS 16.1 Το Beta 4 κυκλοφόρησε ως δημόσιο εισαγόμενο πλησίον

Πώς να επισκευάσετε την κακή διαρροή ζωής της μπαταρίας iOS 16 [Οδηγός]

Jailbreak iOS 16.0.2 στο iPhone καθώς και στην ενημέρωση κατάστασης iPad

iOS 16 Συμβατό καθώς και υποστηριζόμενο iPhone, iPad, iPod Touch Devices

iOS 16 Κρυμμένα χαρακτηριστικά: 100+ τροποποιήσεις Η Apple δεν μας είπε

Λήψη: iOS 16.0.2 Αρχείο προφίλ OTA, κυκλοφορούν οι σύνδεσμοι IPSW

Κατεβάστε το iOS 16 τελικούς συνδέσμους IPSW καθώς και τη δημιουργία στο iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Μπορείτε να συμμορφωθείτε με εμάς στο Twitter ή στο Instagram και ακόμη και όπως η σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα πιο πρόσφατα από τη Microsoft, το Google, το Apple, καθώς και τον ιστό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *